LIFE STYLE

Μέριλιν Μονρόε: Αδημοσίευτες φωτο με το γυμνό σώμα της στο νεκροτομείο

μέριλιν-μονρόε-αδημοσίευτες-φωτο-με-τ-406726

Εικόνες από το γυμνό άψυχο σώμα της Μέριλιν Μονρόε λήφθηκαν λίγες μόνο ώρες μετά το θάνατό της, αφού ο αμερικανός φωτογράφος Λι Γουάινερ κατάφερε να έχει πρόσβαση στο νεκροτομείο του Λος Άντζελες, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η Μέριλιν Μονρόε βρέθηκε νεκρή στις 3:45 π.μ., ξημερώματα Κυριακής 5 Αυγούστου του 1962, στο σπίτι της στο προάστιο Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες. Ο θάνατός της αποδόθηκε σε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών. Η είδηση του τόσο απροσδόκητου τέλους της έκανε τον γύρο του κόσμου. Η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο όπου παρέμεινε στα αζήτητα για περισσότερες από 24 ώρες.

Οπως αποκαλύπτεται σήμερα, σχεδόν έξι δεκαετίες μετά τον θάνατό της, υπάρχουν δύο ρολά αδημοσίευτων φωτογραφικών φιλμ που απεικονίζουν το γυμνό νεκρό της σώμα στο νεκροτομείο, τα οποία παραμένουν ακόμη κρυμμένα σε άγνωστη τοποθεσία.

Αυτό αποκάλυψε σε ντοκιμαντέρ του Fox News που θα προβληθεί σήμερα Κυριακή, ο γιος του φωτογράφου του περιοδικού Life, Λι Γουάινερ. Οπως είπε ο πατέρας του κατάφερε να βγάλει δεκάδες φωτογραφίες από τη γυμνή σορό της θρυλικής σταρ του Χόλιγουντ μέσα στο νεκροτομείο.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου