LIFE STYLE

Ο Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέφει με αγαπημένη σειρά από τα παλιά

ο-αλέξανδρος-ρήγας-επιστρέφει-με-αγαπ-438712

Ο Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέφει από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, με νέα σειρά εμπνευσμένη από το αγαπημένο «Κόκκινο Δωμάτιο» και πολλές, πολλές εκπλήξεις.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ βάλθηκε να επιβεβαιώσει το σλόγκαν «η σειρά του ΣΚΑΙ». Μετά την βροχή τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς «Λόγω Τιμής», το κανάλι του Φαλήρου έρχεται να ανακοινώσει με τον πιο επίσημο τρόπο και την κωμωδία που ετοιμάζει σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Μια ολόφρεσκη σειρά με μια ιδέα νοσταλγίας από τις παλιές καλές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης, στις οποίες ο δημιουργός έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η νέα σειρά που εμπνέεται από το «Κόκκινο Δωμάτιο» είναι γεγονός. Το μοναδικό τηλεοπτικό ξενοδοχείο, όπου όλα μπορούν να συμβούν, σας περιμένει για… κρατήσεις. Στις 23 Ιουλίου ξεκινούν τα γυρίσματα της κωμικής σειράς του ΣΚΑΪ, που θα τιτλοφορείται, «Room Service, πλιζ».

Ο Αλέξανδρος Ρήγας δοκιμάζει το όνομα του νέου του σίριαλ στο χαρτί

Κωμικές καταστάσεις σε ξενοδοχείο, στη σειρά του ΣΚΑΙ

Μια διασκεδαστική κωμωδία η οποία αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel». Χαρακτήρες έντονοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Μια «συμβίωση» που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και πολλές άλλες καταστάσεις που γεννά το ευρύ δραματουργικό περιβάλλον της σειράς, σημειώνουν από τον ΣΚΑΙ.

Οπως και στο αγαπημένο σίριαλ του MEGA, τους φευγάτους χαρακτήρες του ξενοδοχείου αναμένεται να πλαισιώνουν νορμάλ αλλά και ιδιόρρυθμοι, ιδιαίτεροι πελάτες που εισβάλλουν στη ζωή του μόνιμου προσωπικού κι έτσι προκύπτουν ιστορίες αισθηματικές, παράνομες, καθόλου στερεοτυπικές, σκαμπρόζικες, δραματικές, ιστορίες ιδεολογικών αντιθέσεων, φάρσες έως και μιούζικαλ με συμμετοχές παλαιών και νέων Ελλήνων τραγουδιστών.

Η σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, υπόσχεται να παρακολουθήσουμε αμέτρητες guest εμφανίσεις – προσώπων έκπληξη στα επεισόδια του «Room Service, πλιζ». Η κωμική σειρά θα μεταδοθεί τον Σεπτέμβρη από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας επιμελείται ως και την ενδυματολογική «γραμμή» των υπαλλήλων του τηλεοπτικού ξενοδοχείου του

Πρωταγωνιστές στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ

Στη σειρά, μεταξύ άλλων πρωταγωνιστεί και ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος ερμηνεύει τον διευθυντή του ξενοδοχείου (Τάσος Τσαγανέας), έναν θρησκόληπτο τύπο με φοβικά σύνδρομα και συντηρητικές απόψεις που τον οδηγούν σε ευθυνοφοβία και απραξία. Από το κανάλι του Φαλήρου κρατούν ωστόσο ως επτασφράγιστο μυστικό τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τη νέα σειρά.

Τα πρώτα σχέδια για τις στολές του προσωπικού

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου