LIFE STYLE

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ κατηγορούνται για υποκλοπή στο Instagram

πρίγκιπας-χάρι-και-μέγκαν-μάρκλ-κατηγ-560329

Πριν παντρευτεί τον Πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μάρκλ λάτρευε το Instagram και τώρα φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά μέσα από το νέο κοινό προφίλ που δημιούργησε μαζί με τον σύζυγό της. Ο λογαριασμός του Δούκα και της Δούκισσα του Σάσεξ έχει τίτλο «The Duke and Duchess of Susse» και συγκέντρωσε αστραπιαία ένα εκατομμύριο ακόλουθους μέσα σε 5 ώρες και 45 λεπτά, όπως ανακοίνωσε το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Στο προφίλ αυτό χρησιμοποιείται το username @SussexRoyal, το οποίο, σύμφωνα με δημοσίευμά της Page Six, το βασιλικό ζευγάρι «έκλεψε» από άλλο χρήστη του Instagram. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, άνηκε μέχρι πρότινος στον Kevin Keiley, ο οποίος υποστήριζε με το προφίλ αυτό την ποδοσφαιρική ομάδα Reading FC, που έχει το παρατσούκλι Royals.

Ο ίδιος μίλησε στο Radio 1 Newsbeat και εξήγησε πώς μέσα σε ένα βράδυ το username του μετατράπηκε σε @_royalsussex_ χωρίς κανείς να του ζητήσει την άδεια. «Μου πήραν το προφίλ μου, δεν το ζήτησα, είχα τον λογαριασμό για χρόνια, είναι κάτι πολύ δυσάρεστο», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του. Το Instagram επιβεβαίωσε πως το όνομα είχε αλλάξει και εξήγησε στον Βρετανό δάσκαλο οδήγησης πως δεν πρόκειται για κλοπή, αφού το όνομα μπορεί να αλλάξει εάν το προφίλ είναι για καιρό ανενεργό ή αν γίνει επιβεβαίωση στοιχειών από κάποιον άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

[tlife.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου