LIFE STYLE

Pizza Fan: Nέο site με έμφαση στο customer experience

pizza-fan-nέο-site-με-έμφαση-στο-customer-experience-800793

Δίνοντας μεγάλη σημασία στην online παρουσία της, η Pizza Fan προχώρησε πρόσφατα στο redesign του site της βελτιώνοντας το user interface καθώς και το customer experience. Δημιούργησε ένα απλό και εύκολο customer journey για τον πελάτη, που σηματοδοτεί την έναρξη μιας ευχάριστης online εμπειρίας και μείωσε σημαντικά τα βήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Από αισθητικής πλευράς, η ιστοσελίδα απέκτησε πιο μοντέρνο user interface, με ζωηρά χρώματα και νέα hand drawn εικονίδια. Δημιουργήθηκε μία νέα διαδικασία παραγγελίας όπου ο πελάτης μπορεί να διαλέξει ακόμα πιο γρήγορα την πίτσα που θέλει, χάρη στα φίλτρα που κατηγοριοποιούν τις πίτσες ανάλογα με τη ζύμη ή το είδος τους.

Επενδύοντας στη συνολική εμπειρία του χρήστη, η Pizza Fan κάνει παιχνιδιάρικη τη διαδικασία «Φτιάξε τη δική σου πίτσα», όπου ο πελάτης δημιουργεί την πίτσα που θέλει, βλέποντας την ίδια στιγμή όλα τα υλικά που επιλέγει σε μία εικονική πίτσα.

Τέλος, ακολουθώντας τα τεχνολογικά trends, εισάγει το gamification στο τελευταίο στάδιο της online παραγγελίας. Έτσι, αφού ολοκληρώσει ο χρήστης την παραγγελία του και για όσο χρόνο την αναμένει, παίζει ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου