LIFE STYLE

Λάτσιος: “Θα ξαναπαντρευτώ και θα κάνω κι άλλο παιδί”

λάτσιος-θα-ξαναπαντρευτώ-και-θα-κάνω-467522

Η ζωή συνεχίζεται. Αυτό απέδειξε και μάλιστα περίτρανα το διαζύγιο Μενεγάκη Λάτσιου, το οποίο αφού συζητήθηκε, σχολιάστηκε και έγινε αντικείμενο ολόκληρων αναλύσεων, πλέον αποτελεί παρελθόν. Και όχι μόνον αποτελεί παρελθόν, αλλά αφού η Ελένη πρώτη χάραξε νέα πορεία στην ζωή της, τώρα βλέπει και τον πρώην σύζυγό της να κάνει το ίδιο.

Μιλώντας στον Ant1 Κύπρου,  ο Γιάννης Λάτσιος δήλωσε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου και  τέταρτου παιδιού! Όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενο γάμο στο μέλλον είπε χαρακτηριστικά: «Ποτέ μην λες ποτέ!». Το ίδιο ακριβώς απάντησε όταν ρωτήθηκε εάν θα έκανε κι άλλο παιδί: «Σας είπα…ποτέ μην λές ποτέ!

Σε ερώτηση που του έγινε για το πόσο σημαντικό είναι, όποιες διαφορές και να υπάρχουν ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, αυτό το ζευγάρι να είναι καλά μετά τον χωρισμό για χάρη των παιδιών, είπε:«Θα ‘λεγα για χάρη και του ζευγαριού το θεωρώ  πολύ σημαντικό αλλά τα παιδιά έχετε δίκιο, ειδικά σε μικρές ηλικίες πρέπει να γίνεται μια συστηματική προσπάθεια πέρα από προσωπικά αισθήματα ή πικρίες γιατί πάντα ένας χωρισμός έχει απ΄αυτά. Θα πρέπει να κρατηθούν μακριά απ΄ αυτά».

Αν το έχει καταφέρει μέχρι τώρα στην δική του περίπτωση, δήλωσε: Το ελπίζω!

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου