LIFE STYLE

Οι πιο κακοντυμένες του 2010

οι-πιο-κακοντυμένες-του-2010-467542

Διάσημες του κόσμου, απασχολούν με τις εμφανίσεις τους και πολλές φορές δημιουργούν νέες τάσεις στη μόδα. Άλλες φορές ωθούν το κοινό να τις μιμηθεί… Αυτή τη φορά όμως μπαίνουν στη λίστα με τις πιο κακοντυμένες γυναίκες του πλανήτη.

Πρώτη στη λίστα της εφημερίδας εφημερίδα «Daily Mail», η Lady Gaga που μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε υπερβολικές και προκλητικές εμφανίσεις  στα όρια του κιτς. Δεύτερη η διάσημη τενίστρια Βένους Ουίλιαμς που έχει την τάση να το παρακάνει στην προσπάθειά της να λανσάρει νέα μόδα στο τερέν. Ακολουθεί η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, η οποία προκάλεσε έντονα αρνητικά σχόλια όταν εμφανίστηκε με καρό παντελόνι, δερμάτινες δετές μποτές ως το γόνατο και κοντό δερμάτινο μαύρο μπουφάν.

Πίσω από τη Μαντόνα, η Γκουέν Στεφάνι εξαιτίας ενός συνόλου που φόρεσε που ήταν πολύ φαρδύ και δεν την κολάκευε καθόλου καθώς παρέπεμπε σε νυχτερίδα. Πιο κάτω η Ριάνα λόγω της αδυναμίας της στα αβυσσαλέα ντεκολτέ που ξεφεύγουν από τα όρια.

Ακολουθεί με μικρή διαφορά η Σούζαν Μπόιλ η οποία όπως όλα δείχνουν είναι εντελώς άσχετη με τους ενδυματολογικούς κώδικες.

Έβδομη και με  μικρή διαφορά είναι η Σέρι Κόουλ για ένα μιλιτέρ σύνολο που δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τελευταίες στη λίστα είναι η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Κίρα Νάιτλι και η Τζένιφερ Άνιστον.

Βέβαια κάποιες από τις κυρίες που μπήκαν στη λίστα με τις πιο κακοντυμένες όπως η Γκουέν, η Ριάνα, η Πάλτροου και Άνιστον κατά καιρούς έχουν μπει και σε λίστες με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου