LIFE STYLE

Μαρία Σολωμού: «Είμαι πολύ ερωτευμένη»

μαρία-σολωμού-είμαι-πολύ-ερωτευμένη-471612

Σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της είναι η Μαρία Σολωμού, η δουλειά της πάει πολύ καλά, ενώ και στα προσωπικά δηλώνει ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Πάνο Μουζουράκη.

«Είμαι πολύ ερωτευμένη! Και συνήθως αυτό που σου συμβαίνει στο τώρα είναι και το καλύτερο. Άμα, δε, το πάω πίσω, θα σου έλεγα ότι, έπειτα από κάθε σχέση μου, η επόμενη ήταν πολύ πιο δυνατή. Τελειώνοντας μια σχέση, κάνεις απολογισμό και λες «δεν ήταν τελικά τόσο όσο νόμιζα» ή «ήταν τότε, αλλά τελείωσε γρήγορα» ή «τι έπαθα Χριστέ μου; Τυφλώθηκα;» δηλώνει η Μαρία Σολωμού για τον Πάνο Μουζουράκη!

Η ηθοποιός τονίζει ότι είναι απαισιόδοξη σαν χαρακτήρας: «Βλέπω πάντα την καταστροφή σε μια κατάσταση, δεν βλέπω ποτέ το καλό. Όταν μάλιστα συνυπάρχεις με έναν άνθρωπο πολύ αισιόδοξο και πολύ θετικό, νιώθεις πολύ άσχημα όταν εσύ είσαι στα κάτω σου».

Τι θαυμάζει στον Πάνο; «Είναι πάρα πολλά. Έχει φοβερή ενέργεια, φοβερή χαρά, είναι πολλά».Όσο για τη σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου είπε χαρακτηριστικά: «Η σχέση μας είναι μια χαρά! Καλύτερη από παλιά…. Ο Μάριος είναι ένας άνθρωπος που κρατάει τα προσωπικά του πολύ δικά του. Αυτή την τύπου “ανετίλα”, που υποτίθεται ότι τα λες όλα, ότι βγαίνεις και είσαι ο πρώην με τη νυν και όλοι μαζί, ο Μάριος δεν την ενστερνίζεται πολύ ως στυλ».

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου