LIFE STYLE

Ζένια Μπονάτσου: Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη πρωταγωνίστρια

ζένια-μπονάτσου-η-εγγονή-της-ζωής-λάσκ-12661

Δεν ήταν εύκολο να ξεφύγει από τα γονίδιά της. Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του Βλάση Μπονάτσου και εγγονή της Ζωής Λάσκαρη ανεβαίνει στο σανίδι και κάνει τα πρώτα της βήματα στο θέατρο που τόσο αγαπά και μάλιστα, σπουδάζει.

Απόψε το βράδυ, 17 Μαίου, η Ζένια έχει πρεμιέρα σε διπλό ρόλο στην παράσταση «Love Play». Τι σημαίνει αυτό; Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου δεν ερμηνεύει μόνο έναν από τους χαρακτήρες της παράστασης, αλλά είναι και η υπεύθυνη κοστουμιών.

Η Ζένια σπουδάζει υποκριτική στην σχολή «Ίασμος» και το Love Play είναι η παρθενική της εμφάνιση στο θέατρο Πειραιώς. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφίες από την παράσταση:

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Αγάπη έρωτας και σεξ μπλέκονται περίτεχνα μεταξύ τους σε ένα εκρηκτικό εργο.Μια κανιβαλιστική κωμωδία που αφορα άμεσα τις ανθρώπινες σχέσεις.Φωτίζει τις ατόφιες αδυναμίες μας.Μας δείχνει ποσο ανίσχυροι είμαστε απέναντι στον έρωτα ,αυτόν το σχιζοφρενη δολοφόνο.Δεκα σκηνές με ωμή αλήθεια. Το love play είναι η μοναδική κωμωδία που έγραψε η Moira Buffini (2001).Το τωρινό ανέβασμα είναι το πρώτο στην Ελλάδα σε μετάφραση και σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το παιχνίδι μας ακολουθεί 2000 έτη αγάπης, έρωτα και σεξουαλικών συγκρούσεων που πραγματοποιουνται στην ίδια θέση στο Λονδίνο. Από μια μισοτελειωμένη κατασκευή που μέσα στους αιώνες μετατρέπεται από ξέφωτο σε αββαιειο ,αρχοντικό σοφίτα, εργαστήριο, δώμα καταλήγοντας σε ένα σύγχρονο γραφείο ραντεβού συναντάμε τον αγοραίο έρωτα ,τον βάναυσο βιασμό,το καταπιεσμένο πάθος,την συνύπαρξη έρωτα και τέχνης,το χάσμα έρωτα και υψηλής διανόησης,τις ομοφυλοφιλικές ροπές και την απελευθέρωση του σεξ .Όμως μήπως τελικά το μόνο που μένει αναλλοίωτο μέσα στο χρόνο είναι η αγάπη;

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου