LIFE STYLE

Ο Νίκος Ξανθόπουλος εξομολογείται το πρόβλημα υγείας του. Με μπαστούνι στα 84 του

ο-νίκος-ξανθόπουλος-εξομολογείται-το-20767

«Πέρασα τα πάνδεινα με την υγεία μου εδώ και τέσσερις μήνες. Ό,τι και να σας πω είναι λίγο. Ευτυχώς ο Θεός είναι μεγάλος». Με αυτά τα λόγια ο Νίκος Ξανθόπουλος μιλάει για την περιπέτεια που βίωσε. Ο ηθοποιός αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που τον ανάγκασε να κυκλοφορεί πλέον με μπαστούνι. Μετά από ένα ατύχημα που είχε στο σπίτι του, άρχισε ένα Γολογοθάς με θέματα υγείας, που κράτησε εβδομάδες ολόκληρες και ακολουθούσε το ένα το άλλο..

“Ταλαιπωρήθηκα τόσο πολύ που ούτε στον εχθρό μου. Έπεσα από τη σκάλα, έσκισα το κεφάλι μου και πήγα σε νοσοκομείο, όπου με έραψαν. Ωστόσο, δεν πέτυχε το ράψιμο και το… ξήλωσαν, ξεκινώντας πάλι από την αρχή. Μεγάλη ταλαιπωρία, σας λέω. Με την αντιβίωση που έπαιρνα «φαρμακώθηκα», χάλασε το συκώτι μου. Κι αυτό γιατί εγώ δεν έπαιρνα ποτέ ούτε ασπιρίνη. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπω ξανά στο νοσοκομείο. Από εκεί «ψώνισα» ένα μικρόβιο, το οποίο μου προκάλεσε πνευμονία. Αυτά εν ολίγοις ήταν όσα βίωσα, αλλά δεν θέλω να τα θυμάμαι πια”, λέει στην espresso.

“Τόσο καιρό στο νοσοκομείο και με τέτοια ακινησία μού αδυνάτισαν τα πόδια, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να στέκομαι όρθιος, όπως με ξέρατε. Τώρα ξεκίνησα φυσικοθεραπείες και γυμναστική για να τονώσω τις κινήσεις των ποδιών μου. Ωστόσο, δοξάζω των Θεό. Κάθε ώρα προσεύχομαι σε Αυτόν”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Ξανθόπουλος.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου