LIFE STYLE

Αθωώθηκε ο Jim Carey για την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του

αθωώθηκε-ο-jim-carey-για-την-αυτοκτονία-της-πρ-134263

Ο Jim Carey τελικά δεν πρόκειται να δικαστεί για την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του, Cathriona White. Σύμφωνα με πληροφορίες του «The Hollywood Reporter», ο σύζυγος και η μητέρα της εκλιπούσας δεν συγκέντρωσαν επαρκή στοιχεία, ώστε να στείλουν τον χολιγουντιανό ηθοποιό στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα οι κατηγορίες να αποσυρθούν.

Να θυμίσουμε πως η οικογένεια της Cathriona κατηγόρησε τον Jim Carey πως εκείνος ήταν που της έδωσε την υπερβολική δόση χαπιών, το 2015, με συνέπεια να δώσει τέλος στην ζωή της. Ο διάσημος ηθοποιός είχε απαντήσει πριν μερικούς μήνες με μηνύσεις προς την οικογένεια της πρώην συντρόφου του, αναφέροντας πως προσπαθούν να τον δυσφημήσουν και να του καταστρέψουν την καριέρα.

Ο εκπρόσωπος του Jim Carrey επιβεβαίωσε ότι το θέμα με τη δικαιοσύνη έκλεισε στις 25 Ιανουαρίου και δεν θα προβεί σε περαιτέρω σχόλια καθώς ανυπομονεί να προχωρήσει με τη ζωή του. Από την άλλη, ο δικηγόρος της οικογένειας της Cathriona White έστειλε χθες μια σύντομη δήλωση γράφοντας: «Δεν έχουμε άλλα σχόλια αυτή τη στιγμή».

[tlife.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου