LIFE STYLE

Ανησυχία για την υγεία της Angelina Jolie: Ζυγίζει λιγότερο από την 11χρονη κόρη της;

ανησυχία-για-την-υγεία-της-angelina-jolie-ζυγίζει-197329

Ανησυχία στους φαν της εντυπωσιακής Angelina Jolie φαίνεται να έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Star, που ισχυρίζεται ότι η 42χρονη σταρ πλέον ζυγίζει λιγότερο και από την 11χρονη κόρη της, Shiloh!

Σύμφωνα με το Star, που συνοδεύει το επίμαχο δημοσίευμα με ένα εξώφυλλο όπου η Jolie εμφανίζεται πραγματικά αποστεωμένη, η απώλεια βάρους της ηθοποιού που ξεκίνησε μετά το διαζύγιο με τον Brad Pit έχει λάβει πλέον ανησυχητικές διαστάσεις.

Ειδικότερα, ο συντάκτης του άρθρου – επικαλούμενος γιατρό του Χόλιγουντ – ισχυρίζεται ότι η 42χρονη ζυγίζει πλέον 35 κιλά, δηλαδή δύο ολόκληρα κιλά λιγότερα από την 11χρονη κόρη της, που είναι περίπου 37 κιλά.

Σύμφωνα με το περιοδικό η ηθοποιός και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως έχει υποβάλει τον εαυτό της σε μια εξαντλητική δίαιτα, κάτι σαν «απεργία πείνας» μετά το διαζύγιo της.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η αξιοπιστία του περιοδικού είναι αμφίβολη, αφού ανάλογα δημοσιεύματά του στο παρελθόν για την εμφάνιση της Τζολί έχουν διαψευσθεί από την ίδια ή κοντινά της πρόσωπα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου