LIFE STYLE

Μισέλ Πφάιφερ: Αισθανόμουν ότι είμαι απατεώνισσα & ότι θα με ανακαλύψουν

μισέλ-πφάιφερ-αισθανόμουν-ότι-είμαι-α-248343

Η 59χρονη Μισέλ Πφάιφερ, είναι μια από τις πιο διάσημες, καταξιωμένες και εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ. Έχει παίξει σε «θρυλικές» ταινίες (Dangerous Liaisons, The Fabulous Baker Boys, The Age of Innocence, Frankie & Johnny, The Witches of Eastwick) και έχει υπάρξει προτεινόμενη για Οσκαρ τρεις φορές μέσα σε τέσσερα χρόνια.

SplashSplash

Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε τη δημοσιότητα, όχι επειδή έχασε την αγάπη της για την υποκριτική αλλά για να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά της, όπως εξομολογείται η ίδια στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Interview. Εκεί η αγαπημένη ηθοποιός δίνει μια σπάνια συνέντευξη στον σκηνοθέτη Darren Aronofsky, με τον οποίο συνεργάστηκε πρόσφατα για την ταινία «Mother!».

SplashSplash

«Δεν έχασα ποτέ την αγάπη μου για την υποκριτική», εξηγεί η Πφάιφερ. «Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πιο ισορροπημένος άνθρωπος όταν εργάζομαι. Αλλά ήμουν πολύ προσεκτική με το που θα γύριζα τις ταινίες, πόσο καιρό θα έλειπα, αν το πρόγραμμά μου θα μπορούσε να ταιριάξει με το πρόγραμμα των παιδιών μου. Στην πορεία έγινα τόσο επιλεκτική που τελικά σταμάτησαν να με προσλαμβάνουν. Και έπειτα… Δεν ξέρω, πέρασε ο χρόνος, εξαφανίστηκα, ναι».

SplashSplash

Αισθανόμουν ότι είμαι απατεώνισσα και ότι θα με ανακαλύψουν

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός αναφέρει ότι πάντα φοβόταν τις συνεντεύξεις, και αυτό ήταν το μόνο καλό της απομάκρυνσής της, ότι δεν χρειαζόταν να δίνει συνεντεύξεις, τις οποίες μισεί.

Μάλιστα, προσπαθώντας να εξηγήσει τον λόγο που μισεί τις συνεντεύξεις, η Πφάιφερ είπε ότι μάλλον αυτό οφειλόταν στον διαρκή φόβο της ότι είναι… απατεώνισσα και πως θα την ανακαλύψουν:

«Γιατί μισώ τόσο πολύ το να μου παίρνουν συνεντεύξεις; Νομίζω πως οφείλεται στον διαρκή φόβο μου πως είμαι απατεώνισσα και αργά ή γρήγορα θα με ανακαλύψουν» λέει στη συνέντευξη εξηγώντας ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν πέρασε από επίσημη εκπαίδευση. Ανέβηκε αστραπιαία από υπάλληλος σούπερ μάρκετ σε νικήτρια διαγωνισμού καλλιστείων κι από εκεί σε ηθοποιό του Χόλιγουντ:

«Δεν αποφοίτησα από το Julliard. Απλά προχωρούσα και μάθαινα μπροστά στον κόσμο. Έτσι είχα πάντα αυτή την αίσθηση πως μια μέρα θα ανακαλύψουν πως στην πραγματικότητα είμαι μια απατεώνισσα, πως δεν έχω ιδέα τι κάνω».

SplashSplash

Πίσω στη δουλειά

Τώρα όμως που τα δύο παιδιά της μεγάλωσαν, η Πφάιφερ αποφάσισε να επιστρέψει στη δουλειά που αγαπά να κάνει. Μέσα στους επόμενους μήνες θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του HBO «The Wizard of Lies», για τη ζωή του διαβόητου Bernie Madoff, στη μυστηριώδη ταινία «Mother!» του Aronofsky, δίπλα στη Jennifer Lawrence και τον Javier Bardem, και στη κινηματογραφική μεταφορά του «Murder on the Orient Express» της Agatha Christie από τον Kenneth Branagh, δίπλα στον Johnny Depp και την Penelope Cruz.

ReutersReuters

SplashSplash

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου