LIFE STYLE

ΣΟΚ:Ο θάνατος της Brittany Murphy προήλθε από τη μούχλα

σοκο-θάνατος-της-brittany-murphy-προήλθε-από-τη-μού-513890

Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο θάνατος της διάσημης ηθοποιού Brittany Murphy δεν προήλθε από υπερβολική δόση φαρμάκων όπως είχε ακουστεί, αλλά από τη μούχλα που υπήρχε στο πολυτελές σπίτι της στο Χόλυγουντ.  Εξαιτίας της μούχλας πέθανε πέντε μήνες μετά από την 32χρονη ηθοποιό και ο σύζυγός της Simon Monjack. Όταν η ηθοποιός Brittany Murphy κατέρρευσε και πέθανε στο μπάνιο του σπιτιού της στο Hollywood τον περασμένο Δεκέμβρη, η έρευνα κατέληξε ότι η 32χρονη πέθανε από πνευμονία και επιπλοκές από συνταγογραφούμενα φάρμακα. Πέντε μήνες μετά, ο σύζυγός της Simon Monjack έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε από τις ίδιες αιτίες, στο ίδιο σπίτι.

 

Η έρευνα για το θάνατο του ζευγαριού διεξάγεται από το τμήμα Δημόσιας Υγείας του Λος Άντζελες και η μούχλα φαίνεται πως σχετίζεται άμεσα με το θάνατό τους, καθώς προσβάλει το αναπνευστικό σύστημα. Ο εκπρόσωπος του σκηνοθέτη επιβεβαίωσε πως ο Simon έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς bypass, αλλά όλο την ανέβαλε επειδή ήταν απασχολημένος.

 

Η Brittany Murphy και ο Simon Monjack έχουν ταφεί ο ένας δίπλα στον άλλο στο Forest Lawn Memorial Park στο Hollywood. Το σπίτι του ζευγαριού ανήκε προηγουμένως στη Britney Spears. Η μούχλα μπορεί να αναπτυχθεί σε ένα σπίτι επί χρόνια, κυρίως σε κρυμμένες επιφάνειες, όπως πίσω από τις ταπετσαρίες και κάτω από τις μοκέτες, χωρίς να την πάρει κανείς είδηση. Τα συμπτώματα από τη δηλητηρίαση μούχλας ποικίλουν από κρύωμα και γρίπη, μέχρι νευρολογικές παθήσεις, ακόμα και το θάνατο.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου