LIFE STYLE

Χρονοπούλου: Γιατί χάρισα όλα μου τα υπάρχοντα στο Χαμόγελο

χρονοπούλου-γιατί-χάρισα-όλα-μου-τα-υπ-662070

Είναι 84 ετών και πρόσφατα χάρισε το σπίτι της στην Παιανία στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου, βρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής για τα 21 χρόνια του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», και μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Βλέπει δελτία ειδήσεων και μουτζώνει την τηλεόραση, βαριόταν πάντα το θέατρο και δεν έκανε ποτέ παρέα με ηθοποιούς (εκτός από τον Κούρκουλο που μεγάλωσαν μαζί – 52 χρόνια φίλοι όταν πέθανε). Λέει πως δεν έκανε παιδιά γιατί ως παιδί χωρισμένων γονέων, ήθελε έναν καλό σύντροφο. Και κανένας σύντροφος στη ζωή της δεν θα ήταν καλός πατέρας. Δεν τη φοβίζει ο θάνατος. Τον περιμένει με μια περιέργεια και πιστεύει στη μετενσάρκωση.

«Τα πάντα τα έδωσα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» δεν έχω τίποτα στο όνομά μου… Έδωσα όλη την περιουσία μου, απογυμνώθηκα τελείως, δεν έχω τίποτα στο όνομά μου», τόνισε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός. Εξήγησε τον λόγο: «Βρίσκω ότι πιο γελοίο τις διαθήκες. Δηλαδή θεωρείται φιλανθρωπία αν βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα ότι έχεις αφήσει λεφτά πίσω σου

Και συνέχισε: «Εγώ είμαι από χρόνια φίλη του Χαμόγελου του Παιδιού, είμαι 84 και σκέφτηκα τι να το κάνω; 9 στρέμματα κτήμα τι να το κάνω; Με το καροτσάκι θα γυρίζω ανάμεσα από 200 ελιές, στα κτήματα;».

«Το μόνο που ζητάω είναι να μην με βγάλουν από το σπιτάκι που μένω μέχρι να πεθάνω. Η χαρά μου θα είναι να δω τα πρώτα παιδάκια να μπαίνουν στο σπίτι. Ότι και να πω είναι λίγο».

Σε ερώτηση αν θα ήθελε να κάνει δικό της παιδί απάντησε: «Δεν έκανα παιδιά γιατί κανένας από τους συντρόφους της ζωής μου δεν μου έδινε την εντύπωση ότι θα είναι καλός πατέρας», είπε με ειλικρίνεια η Μαίρη Χρονοπούλου. Το 2015 έχασε τη μητέρα της, 107 ετών.

(tff.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου