LIFE STYLE

Ετσι γιόρτασαν το Δευκαπενταύγουστο οι σταρς. Οι φωτογραφίες που έριξαν το Instagram

ετσι-γιόρτασαν-το-δευκαπενταύγουστο-799283

Στιγμές από το πέρασαν τον Δεκαπενταύγουστο μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram, οι διάσημες της showbiz. Γιορτάζοντας την ημέρα της Παναγίας με φίλους, συγγενείς ή τους συντρόφους τους, οι διάσημες έβγαλαν πανέμορφες φωτογραφίες από κάποιο ελληνικό νησί, κερδίζοντας τα καλύτερα σχόλια.

Στην όμορφη Λίμνο, γιόρτασε την γιορτή της η Δέσποινα Βανδή μαζί με την οικογένειά της. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, έβγαλε μία σέξι φωτογραφία φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσεις όσους της ευχήθηκαν για την γιορτή της.

Μπάρμπεκιου με φίλους στην Θεσσαλονίκη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, προτιμώντας να απομακρυνθεί από τα κοσμικά νησιά και να χαλαρώσει με αγαπημένα της πρόσωπα.

Τις δικές της ευχές μοιράστηκε μέσω Instagram η Σταματίνα Τσιμιτσιλή, βγάζοντας φωτογραφία από θάλασσα της Πάρου απ΄όπου και κάνει διακοπές με την οικογένειά της.

Δείχνοντας τις κοτσίδες της από την Μύκονο ευχήθηκε Χρόνια Πολλά η Μαίρη Συνατσάκη.

Στην πατρίδα της, την Κεφαλλονιά, βρίσκεται η Μαρία Μπεκατώρου η οποία έβγαλε ένα βιντεάκι για να δείξει πόσο ωραία τα περνάει στο νησί.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου