LIFE STYLE

Άνοιξε η διαθήκη εκατομμυρίων του David Bowie- Tι αφήνει & σε ποιους

άνοιξε-η-διαθήκη-εκατομμυρίων-του-david-bowie-tι-128347

Το φως της δημοσιότητας βλέπει η διαθήκη του David Bowie την οποία είχε ετοιμάσει από το 2004 και σύμφωνα με το 20σελιδο έγγραφο που άφησε ο Βρετανός rock star η περιουσία του αξίζει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια!

Σύμφωνα με τη διαθήκη ο David Bowie αφήνει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του, Iman. Συγκεκριμένα της αφήνει το σπίτι στο Σόχο στη Νέα Υόρκη, όπου έμεναν, όπως και τη μισή περιουσία του. Ο γιος του από προηγούμενο γάμο, Duncan Jones, παίρνει το 25%, ενώ το ίδιο ποσοστό θα πάρει και η κόρη του Alexandria η οποία θα πάρει στην κυριότητα της και το εξοχικό της οικογένειας στο Ulster County.

Ο θρύλος της μουσικής εξασφάλισε όμως εκτός από την οικογένειά του και την προσωπική του βοηθό, Corinne Schwab στην οποία αφήνει 2 εκατομμύρια δολάρια και μετοχές της εταιρίας του με το όνομα Oppossum Inc. Επίσης, ένα εκατομμύριο άφησε και στη νταντά της κόρης του, Marion Skene.

Στη διαθήκη επίσης αναφέρει και την τελευταία του επιθυμία που ήταν να αποτεφρωθεί στο Μπαλί με την παραδοσιακή ιεροτελεστία των Βουδιστών. Ωστόσο, είχε ζητήσει αν δεν γινόταν αυτό «λόγω πρακτικών δυσκολιών», τότε απλά να διασκορπιστούν εκεί οι στάχτες του. Μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει γίνει γνωστό, αν δηλαδή πραγματοποιήθηκε μετά την αποτέφρωσή του που έγινε στη Νέα Υόρκη.

govastileto.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου