LIFE STYLE

«Κακομαθημένο παλιόπαιδο» η Τζολί σε e-mail που υπεκλάπη από τη Sony

κακομαθημένο-παλιόπαιδο-η-τζολί-σε-e-m-756478

Τα κουτσομπολιά μερικών από τους μεγαλύτερους «παίκτες» του Χόλιγουντ άρχισαν να αποκαλύπτονται μετά την κυβερνοεπίθεση στη Sony Pictures Entertainment.

Ανάμεσα στα άλλα, τα mail που υπεκλάπησαν χαρακτηρίζουν «ελάχιστα ταλαντούχο κακομαθημένο παλιόπαιδο» την Αντζελίνα Τζολί, αποκαλύπτουν ότι ο Ντέιβιντ Φίντσερ θεωρεί τη συμμετοχή του Άνταμ Ντράιβερ στο Star Wars ως «φρικτή ιδέα» και αναφέρονται ακόμα και στο πέος του Μάικλ Φασμπέντερ!

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα e-mail που υπεκλάπησαν, ήταν και εκείνα που αντάλλαξαν τον Φεβρουάριο η αντιπρόεδρος της Sony Pictures Έιμι Πασκάλ και ο παραγωγός Σκοτ Ρούντιν, οι οποίοι εκείνη την περίοδο ετοίμαζαν μία βιογραφία του Στιβ Τζομπς σε σενάριο Άαρον Σόρκιν και σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ.

Αναφερόμενοι στην επιθυμία της Αντζελίνα Τζολί να μην σκηνοθετήσει ο Φίντσερ το πρότζεκτ για τον Τζομπς, αλλά την ίδια στην Κλεοπάτρα, η Πασκάλ λέει στον Ρούντιν ότι η Τζολί είναι αναστατωμένη για την ταινία του Τζομπς και θέλει να μιλήσουν.

«Θα το ξεπεράσει» λέγεται ότι απάντησε ο Ρούντιν. «Δεν θέλω να ξοδέψω χρόνο σε αυτό».

Και σε άλλο mail ανέφερε: «Καλύτερα να σταματήσεις τη Τζολί πριν το κάνει πολύ δύσκολο για τον Ντέιβιντ να γυρίσει το Jobs».

Σε ένα άλλο ηλεκτρονικό μήνυμα, ο Ρούντιν απορρίπτει την Κλεοπάτρα λέγοντας: «Σου έχω πει πώς θέλω να γυρίσω αυτό το υλικό. Είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος που θέλω να το κάνω. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να αναλάβω ένα “εγωιστικό μπάνιο” 180 εκατομμυρίων δολαρίων που και οι δύο ξέρουμε ότι θα είναι καταστροφικό για τις καριέρες και των δυο μας».

Μάλιστα, την χαρακτηρίζει ως «ελάχιστα ταλαντούχο κακομαθημένο παλιόπαιδο που δεν την απασχόλησε το να το πετάξει για 18 μήνες, προκειμένου να γίνει σκηνοθέτης. Είναι σούργελο, μία celebrity και το τελευταίο που χρειάζεται κανείς είναι να κάνει μια τεράστια αποτυχία μαζί της που και ο πιο ηλίθιος βλέπει ότι είναι αυτό που θα συμβεί» πρόσθεσε.

Ο Ρούντιν στρέφεται και κατά της Πασκάλ λέγοντας ότι έχει καταστρέψει τις σχέσεις της με τον μισό πληθυσμό της πόλης, εξαιτίας του τρόπου που συμπεριφέρθηκε στο πρότζεκτ του Τζομπς.

Για την ιστορία να πούμε ότι η Sony αποφάσισε να μην ασχοληθεί τελικά με το πρότζεκτ, το οποίο πέρασε στα χέρια της Universal, ενώ Ντέιβιντ Φίντσερ και Κρίστιαν Μπέιλ αντικαταστάθηκαν από τους Ντάνι Μπόιλ και Μάικλ Φασμπέντερ.

Ο τελευταίος βρίσκεται στο επίκεντρο συζήτησης σε άλλο e-mail, με τον Μάικλ ΝτεΛούκα, διευθυντή παραγωγής στο στούντιο Columbia να λέει ότι ο ρόλος του Φασμπέντερ στο Shame «σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα εάν έχεις κανονικού μεγέθους γεννητικά όργανα».

Παράλληλα, αποκαλύπτεται ότι ο Ντέιβιντ Φίντσερ βρήκε τη συμμετοχή του Άνταμ Ντράιβερ στο νέο Star Wars «φρικτή ιδέα».

Στα e-mail αποκαλύπτεται ότι η Sony σχεδίαζε μία ταινία κινουμένων σχεδίων με τη Marvel, σε μία προσπάθεια αναβίωσης του Spider-Man. Υπενθυμίζεται ότι η Sony έχει τα δικαιώματα του σούπερ ήρωα και ότι η Marvel δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στις ταινίες της.

Στα e-mail (ένα από τα οποία έχει ημερομηνία 30 Οκτωβρίου) αναφέρεται ότι Sony και Marvel επιθυμούν να αναλάβουν την παραγωγή μίας νέας τριλογίας Spider-Man και ότι η Marvel θέλει να συμπεριλάβει τον άνθρωπο-αράχνη στην τρίτη ταινία Captain America.

Newsroom ΔΟΛ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου