LIFE STYLE

«Γερό ποτήρι», θεριακλής και… νυχτοπερπατάει ο Ν. Φάρατζ

γερό-ποτήρι-θεριακλής-και-νυχτοπε-376829

Η Κίρστεν Φάρατζ, η γυναίκα που «θα μπορούσε να είχε ξεπηδήσει από ένα πίνακα της «αδελφότητας των Προραφαηλιτών», όπως την είχε χαρακτηρίσει ο σύζυγός της Νάιτζελ, σκιαγράφησε μια λιγότερο κολακευτική εικόνα για τον ίδιο, λέγοντας πως είναι «γερό ποτήρι», ενώ έχει συνεχώς ένα τσιγάρο στο χέρι.

Είπε επίσης πως ο Φάρατζ δεν κοιμάται πολύ, δεν ξεκουράζεται και πως ζει σε έντονους ρυθμούς και δεν τρώει σωστά. Του αρέσει η νυχτερινή ζωή αλλά και το ψάρεμα και το περπάτημα. Προτού ασχοληθεί με το κόμμα του Ukip, λάτρευε το γκολφ. Το αγαπημένο του ποτό είναι ένα ποτήρι λευκό Sauvignon και αναφέρει ότι ο Φάρατζ είναι ένας καλός οικογενειάρχης, ο οποίος όμως σπάνια βλέπει τα παιδιά του…

Η πρώην χρηματίστρια στο Σίτι του Λονδίνου, η οποία έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Γερμανία, απέρριψε τις κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά εκ μέρους του συζύγου της. Διαψεύδει τις κατηγορίες ότι ο ηγέτης του Ukip είναι ρατσιστής επισημαίνοντας ότι «αν πράγματι ήταν, το ζευγάρι δεν θα ήταν μαζί».

Τη… βόλεψε

Ο Φάρατζ απατούσε επί χρόνια την πρώτη του σύζυγο με την Κίρστεν Μερ, όπως είναι το πατρικό της, όμως τελικά το αποκατέστησε το κορίτσι και μάλιστα της εξασφάλισε και δουλειά, ως προσωπική του γραμματέα στην Ευρωβουλή, με αμοιβή 33 χιλιάδων ευρώ ετησίως, που προέρχεται από τον κοινοτικό προϋπολογισμό. Κι επειδή ο σύζυγος πιστεύει πως «η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι», η κυρία Φάρατζ διεκπεραιώνει όλες τις δουλειές της από το… σπίτι με το επιχείρημα ότι «η κατάσταση στα γραφεία του κόμματος είναι πολύ χαοτική»…

Εχει ένα τηλέφωνο τελείως απαρχαιωμένο. Μπορεί να στείλει και να αποδεχτεί γραπτά μηνύματα, μόνο αυτό, είπε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου