LIFE STYLE

Α.Γεωργούλης: Απαντά για την Τ.Σωτηροπούλου!

α-γεωργούλης-απαντά-για-την-τ-σωτηροπο-501087

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου έδωσε την απάντησή του στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου! Ο γνωστός ηθοποιός διέψευσε τις φήμες λέγοντας ότι οι δυο τους είναι απλώς φίλοι.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:
“Μη γυρίσεις να χαιρετήσεις κάποιον, αμέσως να σας κάνουν ζευγάρι! Την Τόνια την ξέρω από το 2006. Είμαστε γνωστοί, κάναμε παρέα και είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε. Εκείνη ήταν στο Λονδίνο κι εγώ στο Los Angeles. Συναντηθήκαμε τώρα, τους δύο μήνες που είμαι εδώ, γύρω στις πέντε με έξι φορές. Είμαστε απλά φίλοι! “είπε ο ηθοποιός.

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν πέρασε κατάθλιψη για χάρη ενός έρωτα. “Έχω περάσει κατάθλιψη, κράτησε περίπου τρία χρόνια. Από έρωτα το έπαθα, επειδή τελείωσε μία σχέση. Ή μάλλον δεν ήταν από έρωτα, αλλά από την απώλεια αυτού του προσώπου που με έκανε να χαίρομαι τόσο πολύ και δεν μπορούσα να βιώσω ξανά αυτές τις στιγμές”, παραδέχεται ο ηθοποιός και συνεχίζει: “Ήταν ένα “μαύρο” διάστημα στη ζωή μου και κάτι που με πιλάτευε. Εντελώς αυτοσχέδια το αντιμετώπισα! Ήμουν πιτσιρικάς τότε, μου έδειξα εμπιστοσύνη και πήρα ερήμην μου, ασυναίσθητα, το δικό μου δρόμο. Δεν γύρισα να πω “χρειάζομαι ψυχολόγο και χάπια”, δεν έπινα για να κοιμηθώ και να μην αισθάνομαι. Όχι. Τα βίωσα όλα, τα σκεφτόμουν όλα και “έτρωγα” όλα αυτά τα συναισθήματα – τα ανέλυα συνεχώς. Μα γι’ αυτό μου κράτησε τρία ολόκληρα χρόνια! Έτσι, όμως, εκτίμησα τη δύναμη που έχει ο ασυνείδητος εαυτός μας”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου