Ο Ίντρις Έλμπα αποφάσισε: Θα είναι τελικά ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-16, 21:38:09
Ο Ίντρις Έλμπα αποφάσισε: Θα είναι τελικά ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;

Ο Ίντρις Έλμπα ήταν από τους επικρατέστερους ηθοποιούς για τον ρόλο του επόμενου Τζέιμς Μποντ αλλά τελικά η συνεργασία δεν θα ευδοκιμήσει.

Ο διάσημος ηθοποιός είπε τελικά «όχι» στους παραγωγούς της ταινίας απογοητεύοντας τους θαυμαστές τους.

Ο 49χρονος σταρ τον τελευταίο χρόνο έκανε συζητήσεις για  να αναλάβει τον ρόλο του πράκτορα 007 χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η αμοιβή που του προσέφεραν.

Τελικά η συζήτηση δεν είχε καλή έκβαση με τον Έλμπα να δηλώνει πώς δεν θα υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ γιατί θέλει να παίξει άλλους ρόλους που του ταιριάζουν καλύτερα. Ο ίδιος πρότεινε στους παραγωγούς μια λίστα με ονόματα ηθοποιών που πιστεύει ο ίδιος ότι ταιριάζουν να υποδυθούν τον διάσημο πράκτορα. Συνεργάτες του δήλωσαν ότι ο ηθοποιός θέλει να δημιουργήσει κάποιο ρόλο από την αρχή και όχι να συμμετάσχει στις ιστορίες του αγαπημένου πράκτορα.

Πηγή από το περιβάλλον του δήλωσε στη Sun: «Οι θαυμαστές και η παραγωγός, Μπάρμπαρα Μπρόκολι τον ήθελαν, αλλά εκείνος θέλει να δημιουργήσει κάτι για τον εαυτό του. Ωστόσο, πρότεινε πολλά ονόματα που θα μπορούσαν να παίξουν τον 007. Συνομιλεί καιρό με τους παραγωγούς για τη λήψη μιας απόφασης, ωστόσο αρνήθηκε».

 
in.gr
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
2
=