LIFE STYLE

Survivor: Τεράστιο σκάνδαλο στο ριάλιτι – Αποβάλλονται Τζέιμς και Νίκος;

survivor-τεράστιο-σκάνδαλο-στο-ριάλιτι-απο-627738

Χαμός επικρατεί στο Survivor τις τελευταίες ώρες με τις εξελίξεις να είναι σοκαριστικές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης είναι αντιμέτωπο με οριστική αποβολή από το Survivor με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τους δυο παίκτες ενώ έφτασε σε σημείο να συζητάει ανοιχτά να τους διώξει από τον Άγιο Δομίνικο.

Τι έχει συμβεί και είναι έξαλλος ο Ατζούν;

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο Νίκος και ο Τζέιμς τρώνε! Και όταν λέμε τρώνε, εννοούμε τρώνε κανονικά φαγητό. Η ιστορία όμως έχει και άλλο ζουμί. Σύμφωνα με τις πηγές από τον Άγιο Δομίνικο Έλληνες μέλη του συνεργείου, ήταν εκείνοι οι οποίοι έδιναν φαγητό στους δυο παίκτες.

Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που ο Ατζούν έδιωξε όλους τους Έλληνες εργαζόμενους και έχει αφήσει Τούρκους, καθώς δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν.

Ο Ατζουν έχει συναντηθεί με τους δύο παίχτες όχι απλά τους επέπληξε αλλά τους είπε ανοιχτά πως το μέλλον τους είναι από αμφίβολο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτή τη στιγμή δείχνει λίγο δύσκολο να δούμε τους δυο παίκτες να αποβάλλονται, ωστόσο είναι σίγουρο πως Τζέιμς και Νίκος βρίσκονται με μια κίτρινη κάρτα ο καθένας ενώ ο Ατζούν παρακολουθεί κάθε τους κίνηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου