LIFE STYLE

Viral η ανάρτηση του Τσαφούλια για τον Μπιμπίλα και τον Λιγνάδη

viral-η-ανάρτηση-του-τσαφούλια-για-τον-μπιμ-689843

Viral έχει γίνει μία εικόνα που ανήρτησε στα social media ο σκηνοθέτης του “Ετερος Εγώ, Σωτήρης Τσαφούλιας, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο το υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη, όπου χαρακτήριζε ως “μέτριο ηθοποιό” τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα.

Στην εικόνα που ανήρτησε ο γνωστός σκηνοθέτης υπάρχει η παράφραση του τίτλου της σειράς “Ετερος Εγώ – Κάθαρσις”, και γράφει “Μέτριος Εγώ – Κάθαρσις, by Spyros Bibilas“, δηλώνοντας έτσι τη στήριξή του στο πρόσωπο του Σπύρου Μπιμπίλα.

Την ανάρτηση του Σωτήρη Τσαφούλια κοινοποίησαν και εκατοντάδες χρήστες των social media, μεταξύ αυτών και ηθοποιοί.

Νωρίτερα, ο σκηνοθέτης είχε αναρτήσει μία φωτογραφία του Σπύρου Μπιμπίλα, η οποία έγραφε: “Τελικά ούτε κύκλωμα παιδεραστίας, ούτε η επένδυση στο Ελληνικό είναι πίσω από όλα αυτά. Πίσω από όλη αυτή τη σκευωρία κρύβεται ο Σπύρος Μπιμπίλας επειδή ποτέ δεν τον κάλεσαν να παίξει στην Επίδαυρο”.

Στη λεζάντα ο Σωτήρης Τσαφούλιας σημείωσε: “Και μετά μου γράφετε, πως τα δικά μου σενάρια έχουν τρελές ανατροπές και φαντασία…”.

Και ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: “Έλα όμως που και Επίδαυρο έχω πάει με σπουδαίους ρόλους πλάι στην Καλουτά την Κατσέλη τον Βουτσά τον Καρακατσάνη τον Βέγγο τον Χαραλαμπόπουλο τον Πιατά και τόσους άλλους”, ενώ εκατοντάδες χρήστες του facebook έσπευσαν να αντιδράσουν κάνοντας like στο σχόλειο του προέδρου του ΣΕΗ.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου