LIFE STYLE

Ματίνα Παγώνη για μίμηση Ζαχαράτου: «Δεν το πέτυχε! Και θα του το πω…» [βίντεο]

ματίνα-παγώνη-για-μίμηση-ζαχαράτου-δ-783422

Με χιούμορ σχολίασε τη μίμηση που της έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη.

Η κ. Παγώνη αφού δήλωσε θαυμάστρια του Τάκη Ζαχαράτου, είπε πως η μίμηση του δεν ήταν επιτυχής. Συγκεκριμένα είπε πως δεν την πέτυχε και ειδικά τη φωνή της, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ Πάτρας.

“Δεν το πέτυχε! Και θα του το πω… Έχει φοβερό χιούμορ κι έχω παρακολουθήσει και παραστάσεις. Δυστυχώς όμως ούτε τη φωνή μου κατάφερε να κάνει… Την εικόνα μου, την πλησίασε, όχι πάρα πολύ” είπε γελώντας και πρόσθεσε: “Όμως σαν καλλιτέχνη τον εκτιμώ! Είναι φοβερός”.

“Απόκριες δεν θα κάνουμε! Είναι δυνατόν με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, να γίνονται καρναβάλια; Μας χορεύει τσάμικο ο κορωνοϊός και το μόνο που σας νοιάζει είναι να καρναβαλιστείτε; Όσο καρναβαλιστήκατε, καρναβαλιστήκατε! Γιατί όλο αυτό που ζούμε, δεν είναι καρναβάλι, χρειάζεται να ντυθούμε” λέει ο Τάκης Ζαχαράτος στο ένα από τα δύο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο δεύτερο σκετσάκι ρωτάνε την κυρία Παγώνη πότε θα ανοίξουν τα κομμωτήρια και έξαλλη απαντά πως έχει καταλήξει “διασωληνωμένη” να απαντά σε τέτοιες ερωτήσεις από κανάλι σε κανάλι.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου