LIFE STYLE

Σάλος με παίκτριες του Big Brother που έκαναν πάρτι γενεθλίων

σάλος-με-παίκτριες-του-big-brother-που-έκαναν-πά-815837

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» πρόβαλε μερικά βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media των προσώπων που βρέθηκαν στο πλευρό της Ραΐσα Κόντι.

Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν και η πρώην συμπαίκτριά της από το Big Brother, Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πλάνα από το πάρτι της Ραΐσα αλλά και ακούστε όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή.

Γιατί δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Μαλέσκου;

Σήμερα, η Ραΐσα Κόντι μάλιστα ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ “Love it” και να μιλήσει για την έξοδό της από το σπίτι του “Μεγάλου Αδελφού”.

Ωστόσο, στην έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε πως η Ραΐσα θα εμφανιστεί μέσω skype εξαιτίας του πάρτι που διοργάνωσε και θέλοντας όλοι να μείνουν ασφαλείς.

«Την Παρασκευή παρακολουθήσαμε όλοι το live του Big Brother και από το σπίτι αποχώρησε η Ραΐσα Κόντι. Θα την έχουμε μαζί μας με την βοήθεια της τεχνολογίας. Προγραμματίσαμε να την έχουμε ζωντανά στον καναπέ, ωστόσο λόγω όλων αυτών που παρακολουθήσαμε και της συνάθροισης για τον εορτασμό των γενεθλίων της, με το πάρτι να το λέμε ανοιχτά, για να είμαστε κι εμείς πιο ασφαλείς και ασφαλώς όλοι μας, επιλέξαμε με την βοήθεια του skype να τα πούμε», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου