LIFE STYLE

Ο πρόεδρος των Κορφιάτικων Βραβείων εξηγεί τι συνέβη με Κίτσου και Μπισμπίκη

ο-πρόεδρος-των-κορφιάτικων-βραβείων-ε-831582

Τα Κορφιάτικα Βραβεία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ωστόσο, η απουσία της Μαρίας Κίτσου, που επρόκειτο να παραλάβει βραβείο και η αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη δημιουργήσαν αναστάτωση. Μιλώντας λοιπόν στο Happy Day o πρόεδρος πρόεδρος των Κορφιάτικων βραβείων, Δημήτρης Μουζακίτης, εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.

«Δεν έγινε καμία παρεξήγηση. Η κυρία Κίτσου είχε ενημερώσει με την επιστολή της ότι αποδέχεται το βραβείο “Ζωή Λάσκαρη” και ότι θα είναι στην απονομή. Όταν ετοιμαζόμασταν να ανακοινώσουμε το βραβείο, διαπιστώσαμε ότι η κυρία Κίτσου δεν βρισκόταν στην αίθουσα. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε, αλλά δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε.

Από εκεί και πέρα είμαστε υποχρεωμένοι, όταν δεν υπάρχει το πρόσωπο, να το αποσύρουμε, όχι να το δώσουμε σε άλλον, όπως ακούστηκε σε κάποια κανάλια. Έτσι κι έγινε. Μετά από λίγο ανέβηκε ο σκηνοθέτης της, Μάνος Καρατζογιάννης, είπε ότι επικοινώνησε μαζί της και τον παρακάλεσα να το παραλάβει.

Τώρα για το θέμα του Βασίλη Μπισμπίκη, μπαίνοντας ζήτησε, λόγω ενός προβλήματος που είχε στο σπίτι με τη γυναίκα του, να συντομεύσουν το βραβείο, αν μπορούν νωρίτερα, για να μπορέσει να φύγει. Έμαθα όμως, ότι μόλις είπαμε ότι το αποσύρουμε, δεν ήξερε τον κανονισμό ο Βασίλης και σηκώθηκε κι έφυγε. Ο Βασίλης μάλλον πίστεψε ότι θα δίναμε το βραβείο “Ζωή Λάσκαρη” σε άλλον κι έτσι έφυγε», ανέφερε ο χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μουζακίτης.

Δείτε το απόσπασμα με τον πρόεδρο των Κορφιάτικων βραβείων:

Ολα όλα όσα είπε για Μαρία Κίτσου και Βασίλη Μπισμπίκη…

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου