Σκληρή κριτική Ρώμα σε Μουτίδου: Είναι φασιστικό να ζητάς από γκέι να κάνουν outing

Τελευταία ενημέρωση: 2020-10-22, 21:32:28
Σκληρή κριτική Ρώμα σε Μουτίδου: Είναι φασιστικό να ζητάς από γκέι να κάνουν outing

Εντελώς αντίθετος δήλωσε ο Χάρης Ρώμας με την Σοφία Μουτίδου η οποία μέσα από την εκπομπή της ζήτησε από καλλιτέχνες και celebrities που είναι γκέι να παραδεχτούν δημόσια τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

"Είναι γνωστή αυτή η ιστορία με το λεγόμενο outing. Το να προσπαθείς να το επιβάλλεις με κάποιο τρόπο στους άλλους, σε όλους τους υπόλοιπους, για τους οποίους πιθανολογείς ή ξέρεις πως έχουν μια τέτοια επιλογή έχει μεγάλη διαβάθμιση. Είναι άλλο να σε προκαλώ, άλλο να σε παρακαλώ και άλλο να σε προστάζω. Δεν ξέρω πώς το έκανε η Μουτίδου, είναι και λίγο παρορμητική. Ασφαλώς η πρόθεση είναι καλή. Αλλά είναι φασιστικό! Το να προσπαθείς να επιβάλλεις στον άλλο ή να τον βάλεις σε θέση μειονεκτική. Γιατί ουσιαστικά τον ονομάζεις δειλό" είπε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1.

"Υπάρχουν άνθρωποι των οποίων η οικογένειά τους αντιμετωπίζει πρόβλημα με αυτό και δεν θέλουν να τη φέρουν σε δύσκολη θέση πιθανώς" πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

"Μιλώ και ειδικά για ανθρώπους που έχουν να κάνουν με τη δημοσιότητα, πολιτικούς ας πούμε, που δεν θέλουν να το βγάλουν προς τα έξω γιατί μια μερίδα των ψηφοφόρων δεν θα θέλει να τους ψηφίσει. Βεβαίως και το πιστεύω αυτό. Είναι δική σου απόφαση αν αυτή η μερίδα σε αφορά ή όχι. Γιατί κερδίζεις μια μερίδα, χάνεις μια άλλη" σημείωσε επί του θέματος.

"Δεν μπορείς να υποχρεώσεις τον άλλο με το ζόρι"

Την ίδια ώρα, ο Χάρης Ρώμας τόνισε ότι τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να είναι σεβαστά, υπογραμμίζοντας ότι ο καθένας πρέπει να μιλά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις όταν και όπως κρίνει ο ίδιος.

"Επίσης το να δημοσιοποιήσεις την προσωπική σου ζωή και έχεις μια σχέση, έχει να κάνει και με το άλλο πρόσωπο. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις τον άλλο να μπει σε αυτή τη θέση με το ζόρι. Πρέπει να το κάνει όπως νομίζει, όταν νομίζει και αν το κάνει με τον σωστό τρόπο θα έχει και μεγαλύτερο αποτέλεσμα στην κοινωνία. Τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να είναι σεβαστά. Καμία Σοφία Μουτίδου και κανένας Γιώργος Καπουτζίδης δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει στον άλλο το τι θα βγάλει προς τα έξω" είπε χαρακτηριστικά.

[thetoc.gr]

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
4
=