LIFE STYLE

Η απρόβλεπτη μητέρα του Σταλόνε: Ακροβάτης, αστρολόγος και στο Big Brother στα 85 της

η-απρόβλεπτη-μητέρα-του-σταλόνε-ακροβ-849147

Έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, σε ηλικία 98 ετών, η μητέρα του Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζάκι.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Instagram, ο μεγάλος αδερφός του Σιλβέστερ Σταλόνε. Φράνκι, 74 ετών. «Σήμερα το πρωί, οι αδερφοί μου κι εγώ χάσαμε τη μητέρα μας Τζάκι Σταλόνε. Ήταν μητέρα τριών παιδιών, του Τόμι, του Σιλβέστερ, του Φράνκι και της αδερφής μου που Τόνι Αν που έχει πεθάνει» έγραψε ο αδερφός του Σιλβέστερ Σταλόνε για τη μητέρα του.

«Ήταν μια ξεχωριστή γυναίκα, που εργαζόταν κάθε μέρα γεμάτη ενέργεια και χωρίς φόβο. Πέθανε στον ύπνο της, όπως το επιθυμούσε. Ήταν δύσκολο να μην την συμπαθήσει κανείς, ήταν πολύ εκκεντρικό και λαμπερό άτομο» πρόσθετε και έκλεισε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν θα μπορέσω να φωνάξω ξανά τη μαμά μου ή να την έχω να μου φωνάζει που δεν παντρεύτηκα ποτέ. Αλλά την αγαπούσαμε και το πνεύμα της θα μνημονεύεται και θα ξεχωρίσει. Θα μου λείπεις πάντοτε μαμά».

Η ταραχώδης ζωής της μητέρας του Σιλβέστερ Σταλόνε

Διαβάζουμε για την Τζάκι Σταλόνε, σε όσα γράφει για εκείνη ο γιος της στο Instagram, αλλά και σε δημοσιεύματα με αφορμή τον θάνατό της, πως γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου του 1921 στην Ουάσιγκτον.

Η Τζάκι Σταλόνε μεγάλωσε τη δεκαετία της μεγάλης οικονομικής κρίσης, ενώ βίωσε την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου πριν ξεκινήσει να δραστηριοποιείται σε μια σειρά από επαγγέλματα. Από πολύ νωρίς έδειξε ενδιαφέρον για τη γυμναστική και το bodybuilding. Όπως φαίνεται ο πρωτοπόρος του bodybuilding ζούσε με την οικογένειά της και έτσι ανέλαβε την εκγύμναση όλης της οικογένειας.

Τη δεκαετία του ‘30 δούλεψε ως ακροβάτης, κομμώτρια και χορεύτρια σε nightclub. Όπως αναφέρει η ίδια, το έσκασε από το σπίτι της στα 15 και εργάστηκε ως σχοινοβάτης, σε κρίκους και μπάρες.
Άνοιξε ένα από τα πρώτα γυμναστήρια μόνο για γυναίκες

Αργότερα, η μητέρα του Σιλβέστερ Σταλόνε συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή γυμναστικής στη γενέτειρά της την Ουάσιγκτον και στη συνέχεια άνοιξε το δικό της γυμναστήριο μόνο για γυναίκες, το Barbella’s. Η Τζάκι Σταλόνε αποκαλύπτει πως τελείωσε το σχολείο, παίρνοντας το απολυτήριο Λυκείου στην ηλικία των 40 ετών.

Αεικίνητη και ανήσυχη, η Τζάκι Σταλόνε παντρεύτηκε τρεις φορές και τη δεκαετία του ‘80 ανέλαβε την προώθηση επαγγελματικού πρωταθλήματος πάλης μόνο για γυναίκες, το GLOW (Gorgeous Ladies of Wrestiling).
Η ενασχόληση της μητέρας του Σιλβέστερ Σταλόνε με την Αστρολογία

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘90 έγινε γνωστή στις ΗΠΑ ως… Αστρολόγος και μέντιουμ. Η ίδια μάλιστα δήλωνε σε ιστοσελίδα η γηραιότερη διπλωματούχος αστρολόγος εν ζωή. Όπως λέει ήρθε σε επαφή με την αστρολογία από παιδί, όταν ένας Αμερικανός μελλοντολόγος, ονόματι Έντγκαρ Κέισι, φίλος και γείτονας του πατέρα της, προέβλεψε τα μελλούμενα για τη δική της ζωή.

«Η υπέροχη, ξεχωριστή, απρόβλεπτη μητέρα έχει μια τεράστια γκάμα ταλέντων. Χωρίς αμφιβολία, το μεγαλύτερο ταλέντο της είναι να προβλέπει το μέλλον. Είναι τόσο επιτυχημένη στις προβλέψεις της, που προέβλεψε κάθε σημαντική στιγμή στη ζωή μου» φέρεται να δηλώνει ο ίδιος ο Σιλβέστερ Σταλόνε για τη μητέρα του, όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα της Τζάκι.

Οι πλαστικές και η συμμετοχή στο βρετανικό Big Brother

Τα τελευταία χρόνια, η Τζάκι Σταλόνε είχε υποβληθεί σε αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις, κάτι που και η ίδια σχολίαζε δηκτικά, λέγοντας πως πλέον έμοιαζε με «σκίουρο».

Η Τζάκι Σταλόνε όμως, παρότι ζούσε ως βασίλισσα, με τη βοήθεια του χολιγουντιανού αστέρα γιου της, δεν σταμάτησε να κάνει νέα ξεκινήματα. Σε ηλικία 85 ετών δέχτηκε να λάβει μέρος στο βρετανικό Big Brother και μπήκε στο σπίτι του ριάλιτι με την πρώην σύζυγο του Σιλβέστερ Σταλόνε, Μπριζίτ Νίλσεν. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Guardian, έφυγε στην τέταρτη ημέρα, καθώς ήρθε σε σύγκρουση με την πρώην νύφη της από την πρώτη στιγμή, αλλά και με άλλου συμπαίκτες της στο παιχνίδι.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου