LIFE STYLE

Σοφία Βογιατζάκη: Συγκίνηση και δάκρυα για τον θάνατο της μητέρας της

σοφία-βογιατζάκη-συγκίνηση-και-δάκρυ-850657

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Σοφία Βογιατζάκη όταν μίλησε για τη μητέρα της την οποία έχασε τον τελευταίο χρόνο.

Μιλώντας, στην κάμερα της εκπομπή του OPEN “Ευτυχείτε” η γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή ηθοποιό έκανε λόγο για ένα ωραίο και σταθερό οικογενειακό περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωσε, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της ως “τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου επειδή είχε αυτή τη μαμά”.

“Η μανούλα σε αυτήν χρωστώ τα πάντα κι όλες οι αρχές είναι από εκεί. Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος. Μου έχει πει ένας κολλητός μου για την μαμά μου ότι ήταν τόσο αφοπλιστική η αγάπη της που δεν μπορούσες να μην την αγαπάς. Με όποιον έβλεπε και συναντούσε” είπε εμφανώς συγκινημένη.

“Ό,τι ασχολήθηκα με το θέατρο η μαμά μου “φταίει”, με πήγαινε στο θέατρο από πέντε χρονών. Το αγαπούσε πολύ και με πίστευε πολύ. Δεν μου είπε ποτέ μην κάνεις αυτό, ότι θέλεις εσύ θα κάνεις, ότι σου λέει το μέσα σου. Ακόμα και για τις κακίες κι ανθρώπους που δεν μου φέρονταν καλά, μου έλεγε δεν πειράζει, εσύ θα τους αγαπάς. Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο γιατί είχα αυτήν την μαμά” πρόσθεσε.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου