LIFE STYLE

Η περιγραφή της Αλίσα Μιλάνο για τη μάχη της με τον κορονοϊό [εικόνα]

η-περιγραφή-της-αλίσα-μιλάνο-για-τη-μάχ-754557

Μετά τον Τομ Χανκς και άλλους διάσημους που πέρασαν τον κορονοϊό και περιέγραψαν την εμπειρία τους, ήρθε η σειρά της ηθοποιού Αλίσα Μιλάνο να καταθέσει τη δική της συγκλονιστική εμπειρία.

Η 47χρονη ηθοποιός αποκάλυψε στους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι είχε νοσήσει τον Απρίλιο, παρότι τα δύο τεστ που είχε κάνει τότε είχαν βγει αρνητικά.

«Είχα όλα τα συμπτώματα του Covid 19 τον περασμένο Απρίλιο και για δύο εβδομάδες αλλά τα τεστ στα οποία είχα υποβληθεί είχαν βγει αρνητικά όσο ήμουν άρρωστη», έγραψε. Στην ανάρτησή της η ηθοποιός εκτός από το μήνυμά της ανέβασε και φωτογραφία της με αναπνευστήρα.

«Στη φωτογραφία είμαι εγώ με αναπνευστήρα στις 2 Απριλίου. Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη», έγραψε.

Περιγράφοντας το πώς ένιωθε όσο νοσούσε από τον κορωνοϊό αναφέρει: «Πονούσα παντού. Δεν είχα γεύση. Ένιωθα λες και ένας ελέφαντας είχε καθίσει στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και να φάω. Έχασα 5 κιλά σε δύο εβδομάδες. Ένιωθα σύγχυση. Είχα φρικτούς πονοκεφάλους και χαμηλό πυρετό. Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού».

Οσο ήταν άρρωστη, η ηθοποιός είχε υποβληθεί σε δύο τεστ τα οποία είχαν βγει αρνητικά.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, δύο εβδομάδες αργότερα τα έντονα συμπτώματα υποχώρησαν αλλά συνέχισε να ζει με «παρατεταμένα συμπτώματα όπως, ίλιγγο, ανωμαλίες στο στομάχι, ακανόνιστες περιόδους, αίσθημα παλμών της καρδιάς, δύσπνοια, μηδενική βραχυπρόθεσμη μνήμη και γενική αδιαθεσία».

Έτσι, αποφάσισε να κάνει άλλο ένα τεστ αντισωμάτων το οποίο βγήκε θετικό. «Το αποτέλεσμα αντισωμάτων βγήκε θετικό. Νόσησα από κορωνοϊό», αναφέρει στην ανάρτησή της και εξηγεί ότι δημοσιοποίησε την εμπειρία της για να δείξει ότι ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτούς που νομίζουμε, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που νοσούν και δεν υποβάλλονται σε τεστ.

«Θέλω επίσης να σας πως ότι αυτός ο ιός δεν είναι φάρσα. Νόμιζα πως θα πεθάνω. Ένιωθα πως θα πεθάνω», έγραψε επίσης και κατέληξε: «Σας παρακαλώ φροντίστε τους εαυτούς σας. Να πλένετε τα χέρια σας, να φοράτε μάσκα και να κρατάτε τις αποστάσεις. Δεν θέλω κανένας να νιώσει όπως εγώ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου