LIFE STYLE

Νεκρός στα 27 του ο εγγονός του Ελβις Πρίσλεϊ – Αυτοκτόνησε με όπλο

νεκρός-στα-27-του-ο-εγγονός-του-ελβις-πρί-774549

O εγγονός του Eλβις Πρίσλεϊ, γιος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, Μπέντζαμιν Κέου, βρέθηκε νεκρός στα 27 του χρόνια από “προφανή αυτοκτονία”, όπως μεταδίδεται από τα μέσα ενημέρωσης. Ο νεαρός εντοπίστηκε την Κυριακή στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, όπου διέμενε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ.

Πηγές της αστυνομίας δήλωσαν ότι ο Μπέντζαμιν φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε. Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, 51 ετών, το μοναδικό παιδί του σούπερ σταρ Ελβις Πρίσλεϊ, απέκτησε τον Μπέντζαμιν με τον μουσικό Ντάνι Κέου. Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε αναφερθεί πολλές φορές στη συγκλονιστική ομοιότητα του Μπέντζαμιν με τον Ελβις Πρίσλεϊ. “Μοιάζει πολύ στον Ελβις. Ολοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του διότι είναι φοβερή (η ομοιότητα). Μερικές φορές συγκλονίζομαι όταν τον κοιτάζω” είχε πει.

Ο μάνατζέρ της ανέφερε πως “είναι συντετριμμένη και απαρηγόρητη, αλλά προσπαθεί να σταθεί δυνατή για τα άλλα δύο εντεκάχρονα δίδυμά της και τη μεγαλύτερη κόρη της Ρίλεϊ. Λάτρευε αυτό το αγόρι. Ηταν η αγάπη της ζωή της”. Ο 27χρονος Μπέντζαμιν είχε ασχοληθεί με τη μουσική και την υποκριτική. Οι λόγοι της πιθανής αυτοκτονίας του δεν έχουν γίνει γνωστοί.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου