LIFE STYLE

Εσπευσμένα στις ΗΠΑ η Τζένη Μπαλατσινού μετά από σοβαρό τροχαίο της κόρης της

εσπευσμένα-στις-ηπα-η-τζένη-μπαλατσιν-10000

Ώρες αγωνίας περνά η Τζένη Μπαλατσινού, που έφυγε εσπευσμένα για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και της δημοσιογράφου, Βίβιαν Μπενέκου, η μεγάλη της κόρη, Αμαλία Κωστοπούλου είχε σοβαρό τροχαίο στην California, όπου ζει και εργάζεται μετά την αποφοίτησή της από το Berkley.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso, το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ η 23χρονη Αμαλία οδηγούσε κανονικά σε δρόμο του Los Angeles, οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο της Αμαλίας αναποδογύρισε τουλάχιστον τρεις φορές από τη σφοδρότατη σύγκρουση, τραυματίζοντάς την.

Το TLIFE προσπάθησε να επικοινωνήσει τόσο με την Τζένη Μπαλατσινού όσο και με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Το πρωί της Παρασκευής ο Άρης Καβατζίκης επιβεβαίωσε την είδηση στο Πρωινό, αναφέροντας πως η Αμαλία είναι σε κέντρο αποκατάστασης, ο κίνδυνος έχει περάσει και πως η Τζένη ταξίδεψε για τις ΗΠΑ πριν περίπου δέκα μέρες.

«Η Αμαλία είχε ένα πάρα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Los Angeles. Σήμερα μπορούμε να το πούμε με ασφαλείς πληροφορίες. Κινδύνευσε πάρα πολύ. Έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία. Ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει. Η Τζένη βρέθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Είναι σε κέντρο αποκατάστασης και είναι πολύ καλά. Το μήνυμα είναι αισιόδοξο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης.

Η κόρη της Τζένη Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου είχε «άγιο», καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα, χωρίς να διατρέχει ευτυχώς κίνδυνο η ζωή της. Η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια έκανε ό,τι μπορεί για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να είναι στο πλευρό της κόρης της και να τη βοηθήσει να ξεπεράσει το σοκ από το τροχαίο που παραλίγο να κόστιζε τη ζωή της.

[tlife.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου