LIFE STYLE

Η Δανάη Μπάρκα είναι η νέα παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega

η-δανάη-μπάρκα-είναι-η-νέα-παρουσιάστρ-12163

Η νεαρή ηθοποιός και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου υπέγραψε πριν από λίγο συμβόλαιο με το Mega

Δεν είναι έκπληξη καθώς εδώ και μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Ωστόσο, σήμερα επισημοποιήθηκε η συνεργασία της Δανάης Μπάρκα με το κανάλι και πλέον όλα βρίσκονται σε τροχιά προετοιμασίας της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν θα θυμίζει τις αντίστοιχες των ανταγωνιστικών καναλιών.

Το κανάλι επιθυμεί να επενδύσει σε νέα πρόσωπα και να δημιουργήσει μία σκαλέτα διαφορετική μακριά από gossip και στήλες, που ανακυκλώνονται εδώ και χρόνια με εμφανή τα σημάδια κόπωσης.

Ηδη γίνονται ραντεβού με υποψήφιους συνεργάτες και πριν από μερικές ημέρες πέρασε το κατώφλι του καναλιού ο Φίλιππος Ιωάννου, o γνωστός youtuber ως Fipsterr, δίχως να έχει συμφωνήσει ακόμη με τον σταθμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως, αρχικά η πρόταση για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής έγινε στην Βίκυ Σταυροπούλου, πρόσωπο που πολιορκεί για τη συγκεκριμένη ζώνη πολλά χρόνια ο Πέτρος Μπούτος, διευθυντής προγράμματος του Mega. Όμως οι θεατρικές υποχρεώσεις της ηθοποιού δεν της επέτρεψαν να προχωρήσει σε συνεργασία και τελικά η διάδοχος βρέθηκε.

Η Δανάη ωστόσο δεν είναι απλά η κόρη της Βίκuς Σταυροπούλου. Είναι μία ηθοποιός η οποία έχει διαγράψει την δική της πορεία στο θέατρο με συμμετοχή σε παραστάσεις όπως «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», «Νίκη» κ.ά. Η πιο χαρακτηριστική ερμηνεία της ήταν αυτή στην «Ουρανία», όπου απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

Πλέον, η Δανάη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε έναν διαφορετικό χώρο και σίγουρα ρόλο. Μόλις στα 27 της έρχεται να αντιμετωπίσει τηλεοπτικά μεγαθήρια και να αποδείξει πως τελικά όντως αυτή την χρονιά η τηλεόραση αλλάζει.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου