LIFE STYLE

Στάνκογλου : Δεν είναι δουλειά της Αστυνομίας να βγάζει όπλα για να κάνει εξακρίβωση

στάνκογλου-δεν-είναι-δουλειά-της-αστυ-52909

Νέα παρέμβαση για την Αστυνομία και το ρόλο της, έκανε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου ο οποίος πολλές φορές δε «μασάει τα λόγια του».

Μιλώντας στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι η δουλειά της αστυνομίας είναι να κάνει μια εξακρίβωση και να βγάζει πιστόλια. Πρέπει να τη σεβόμαστε με κάποιο τρόπο την αστυνομία και για να τη σεβαστείς πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά της», είπε ο ταλαντούχος ηθοποιός και συνέχισε: «Ήθελα να το δηλώσω, γιατί δεν μιλάμε πια. Σαν λαός φτιάξαμε μια νοοτροπία που ο φόβος φοβάται. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για εμένα από το να φοβάσαι να εκφραστείς»,τόνισε ο ηθοποιός.
Ο ηθοποιός μιλώντας για τα εφηβικά του χρόνια αποκάλυψε πως ήταν μεγάλος θαυμαστής του David Bowie και πως είχε ιδιαίτερο στυλ: «Ήμουν του grudge, του punk και οδηγούσα τον εαυτό μου στη βρωμιά στο πιο αλήτικο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο πετυχημένο τηλεοπτικο σίριαλ «Άγριες Μέλισσες», όπου συμμετέχεια, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πως «Δεν ξέραμε ότι θα πάει δεύτερη χρονιά. Από πέρυσι το καλοκαίρι είχα συμφωνήσει να κάνω 140 επεισόδια κι εγώ είχα ήδη κανονίσει να κάνω παράσταση στην Επίδαυρο και περιοδεία».

Μεταξύ άλλων, αναφερόμενος σε μια σκηνή της τηλεοπτικής σειράς, όπου εμφανίζεται σε μια ερωτική σκηνή με την Κατερίνα Διδασκάλου σε ένα δέντρο ελιάς, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως στην πραγματική του ζωή είχε σεξουαλική επαφή σε δάσος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου