LIFE STYLE

Ενοχλημένη η Ελένη Χατζίδου: “Ο Ετεοκλής δεν παίρνει επίδομα αναπηρίας…”

ενοχλημένη-η-ελένη-χατζίδου-ο-ετεοκ-56605

Φανερά συγκινημένοι εμφανίστηκαν στο J2US το περασμένο Σάββατο η Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου και ο λόγος ήταν το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που επέλεξαν να πουν.

Ο personal trainer έχει συνδέσει το κομμάτι που επέλεξαν με τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν μετά από ατύχημα έχασε το πόδι του. Κατά τη διάρκεια του show μίλησε για τα όσα βίωσε και έστειλε το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας.

Παρόλα αυτά, κάποιοι θεώρησαν πως η αναφορά στο πρόβλημα που αντιμετώπισε έγινε για σκοπούς ριάλιτι και μάλιστα έστειλαν σχετικά μηνύματα στην Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια ενοχλημένη με κάποια από τα μηνύματα που έλαβε, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε τα όσα έγραψε η Ελένη Χατζίδου:

“Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας…
Πέρα από ψηφοφορίες λοιπόν κ ερμηνείες, που φυσικά μας ενδιαφέρουν πολύ κ τα δυο αλλά πραγματικά το ταξίδι είναι υπέροχο κ είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει ακόμα κ ως εδώ, μας έχει στείλει μηνύματα πολύς κόσμος…
«Σπουδαία στάση ζωής» «τυχερή που είσαι Ελένη» «από σήμερα βλέπω τα πράγματα με διαφορετική μάτια»
Ακόμα κ μια Φίλη μου μου έστειλε «Ελένη όλα αυτά που είπε ο άντρας σου με βάλανε σε σκέψεις…από σήμερα θα είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος»
Χαιρόμαστε πολύ, απίστευτα πολύ.
Είδαμε όμως κ σχόλια αρνητικά…ναι πάντα υπάρχουν αυτά κ φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να πάψουν, ούτε θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε γνώμη σε κάποιους.

Ακούσαμε τα εξής «εκμεταλλεύονται την αναπηρία του Ετεοκλή για ψήφους»
«Κάνουν ριάλιτι» «θέλετε να σας λυπηθούμε;»
Ένα θα πω πραγματικά με αγάπη:
Ο Ετεοκλής δεν παίρνει επίδομα αναπηρίας…ο Ετεοκλής ΔΕΝ ήθελε να τον λυπηθεί ούτε η επιτροπή που θα έπρεπε να του το δώσει κ όταν ήρθε η ώρα να τους συναντήσει έβαλε τα καλά του κ πήγε ενώ τον συμβουλεύανε «μην πας έτσι, δείξε ότι πείνας, ότι υποφέρεις, για να μπορέσεις να το πάρεις!»
«Έδωσα τέτοιο αγώνα για να σταθώ στα πόδια μου κ θα σέρνομαι για να με λυπηθούν; Να μην το πάρω ποτέ!!!»
Κ φυσικά δεν το πήρε…
Κ Έχω πολλές ιστορίες αξιοπρέπειας του άντρα μου-του ήρωα μου-του δασκάλου μου, Απλά ήθελα να δώσω ένα παράδειγμα…
Απ όλη αυτή την ιστορία κρατήστε την τελευταία φράση του «όταν σας συμβαίνει κάτι άσχημο στη ζωή σας δώστε αγάπη κ βοηθήστε ανθρώπους που ίσως να μην έχουν τη δύναμη να σταθούν μόνοι τους στα πόδια τους. Mόνο έτσι θα νιώσετε πλήρεις κ ολοκληρωμένοι. »
Κάθε μέρα προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος ακολουθώντας τη στάση ζωής του.
Σ ευχαριστώ Ετεοκλή, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σκέφτονται έτσι κ κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο”.

Πηγή: faysbook.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου