Χάρης Ρώμας: Η συνάντησή του με την οικογένεια Τοπαλούδη και η συγκινητική ανάρτηση [εικόνα]

Τελευταία ενημέρωση: 2020-05-16, 13:47:52
Χάρης Ρώμας: Η συνάντησή του με την οικογένεια Τοπαλούδη και η συγκινητική ανάρτηση [εικόνα]

Την επίσκεψη της οικογένειας Τοπαλούδη σε θεατρική παράσταση του Χάρη Ρώμα λίγο πριν το lockdown ελέω κορονοϊού αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός.

Με μια ανάρτηση στο facebook ο Χάρης Ρώμας ανέφερε ότι ήταν τιμή του που γνώρισε τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και τον αδερφό της, τονίζοντας ότι ο χαμός της άτυχης φοιτήτριας πρέπει να γίνει έμπνευση για όλους ώστε να μην ξανασυμβεί ποτέ.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Ο κύριος και η κυρία Τοπαλούδη αλλά και ο μονάκριβος αδερφός της μαρτυρικής Ελένης, ζήτησαν να έρθουν στο θέατρο και μάλιστα αυτό έγινε στην τελευταία παράσταση του "Βαφτιστικού της κυρίας" δεδομένου ότι από την επόμενη ημέρα αποφασίστηκε να κλείσουν τα θέατρα λόγω κορωνοιού.

Είχα αποφασίσει να μην πω τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη και να βγει η απόφαση που όλοι περιμέναμε. Τώρα που η οικογένεια αισθάνεται ότι η Ελένη δικαιώθηκε (εν μέρει βέβαια) τους εκφράζω τον σεβασμό μου και την συγκίνησή μου για όσα φοβερά τους συνέβησαν.

Η τιμή για το ότι επέλεξαν την παράσταση μου ώστε να ξεφύγουν δύο ώρες από τον ζόφο που τους ακολουθεί είναι τεράστια. Και φυσικά μέσα μου ξέρω ότι και αυτές τις δύο ώρες η απόδραση ήταν προσχηματική. Και η ταφόπλακα της Ελένης ήταν εκεί και πίεζε με δύναμη το στήθος τους.

Ας γίνει η Ελένη σύμβολο για όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται για να γλυτώσουν την κακοποίηση και τα ακόμη χειρότερα. Ας κάνουμε όλοι ένα "τείχος" για να τις προστατεύσουμε.

[thetoc.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=