Το πιο αηδιαστικό πιάτο στην ιστορία του Master Chef!

Τελευταία ενημέρωση: 2020-05-06, 22:54:55
Το πιο αηδιαστικό πιάτο στην ιστορία του Master Chef!
Αδιανόητο περιστατικό στο ισπανικό Μάστερ Σεφ, όπου μία διαγωνιζόμενη αποβλήθηκε αμέσως όταν παρουσίασε ένα πιάτο εντελώς εκτός λογικής!

Τα στομάχια της κριτικής επιτροπής, αλλά και ολόκληρης της Ισπανίας, δοκίμασε μία διαγωνιζόμενη στον 8ο κύκλο του ισπανικού Μάστερ Σεφ, με ένα πιάτο που δεν έχει προηγούμενο.

Η Σαράι είναι από χθες το πρόσωπο της ημέρας σε όλη την Ισπανία, για το αδιανόητο πιάτο που προσέφερε στους κριτές και το οποία έκανε όλη την χώρα να αναγουλιάσει.

Πιο συγκεκριμένα στο πιάτο της τοποθέτησε μία πέρδικα, την οποία όχι μόνο δεν είχε μαγειρέψει, αλλά από την οποία δεν είχε βγάλει καν τα φτερά και τα πούπουλα, σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, το οποίο σκέφτηκε να γαρνίρει με μερικά ντοματάκια: «Δεν σέβεσαι κανέναν. Αυτό που έκανες δεν έχει καμία δικαιολογία. Μας ειρωνεύεσαι όλους. Μην τολμήσεις να ανοίξεις το στόμα σου, διότι δεν έχεις τίποτα να πεις.

Το να σε αφήσουμε να περάσεις αυτή την πόρτα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε σε αυτά τα 8 χρόνια. Θα το εκτιμούσα αν έβγαζες αμέσως αυτή την ποδιά την οποία, ούτε καν αξίζεις και να φύγεις τώρα από αυτή την πόρτα», ήταν το σχόλιο του κριτή Χόρδι Κρουθ, ο οποίος της έδειξε άμεσα την κόκκινη κάρτα από τον διαγωνισμό, μπροστά σε έκπληκτα μάτια όλων στο στούντιο.

Τι δικαιολογία προσπάθησε να εκφέρει η Σαράι για το πιάτο που παρουσίασε; Πως μπλόκαρε εξαιτίας του χρόνου και πως δεν προλάβαινε να μαγειρέψει τίποτα μέσα σε 20 λεπτά.

Ο τρόπος που αποχώρησε πάντως από το στούντιο, μαρτυρά ότι δεν πρέπει να έστεκε καλά στα μυαλά τους…

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
5
=