LIFE STYLE

Αυτή θα είναι η πρώτη δουλειά της Μέγκαν στην τηλεόραση

αυτή-θα-είναι-η-πρώτη-δουλειά-της-μέγκα-139779

Εδώ και αρκετό καιρό, κυκλοφορούσε η πληροφορία ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα αρχίσει να εργάζεται πάνω σε αυτό που ξέρει, στον κόσμο του σινεμά και του θεάματος.

Τελικά, ήρθε η επιβεβαίωση της πληροφορίας από την πιο έγκυρη πηγή. Τον κολοσσό της βιομηχανίας του θεάματος Disney, που ανακοίνωσε ότι η Μέγκαν Μαρκλ ξεκινάει τη συνεργασία της ως αφηγήτρια σε ντοκιμαντέρ τoυ Disney+.

Η πληροφορία μεταδόθηκε μέσω των social media του Disneynature και του Disney+, αλλά και μέσα από το επίσημο τρέιλερ της Disney.

Η Μαρκλ θα είναι η αφηγήτρια σε μια ταινία η οποία καταγράφει το ταξίδι μιας οικογένειας ελεφάντων στην έρημο Καλαχάρι.

Μάλιστα, η ταινία έχει ήδη ολοκληρωθεί και θα κυκλοφορήσει στο Disney+ στις 3 Απριλίου.

Η ηχογράφηση του σπικάζ έγινε το φθινόπωρο του 2019, δηλαδή αρκετούς μήνες πριν o Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ανακοινώσουν ότι παραιτούνται από τα επίσημα καθήκοντά τους.

Αυτό σημαίνει ότι επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά ότι το ζευγάρι είχε σχεδιάσει πολύ καλά τις κινήσεις του και δεν ήταν μια απόφαση πάνω στον αναβρασμό της στιγμής.

Παράλληλα, οι… κακές γλώσσες λένε ότι ο Χάρι έβαλε το χεράκι του σε αυτή τη συνεργασία, αφού είχε μιλήσει στον CEO της Disney Μπόμπι Ίγκερ και του είχε πει ότι “Η Μέγκαν κάνει σπικάζ” όταν τον είχαν συναντήσει στην πρεμιέρα της ταινίας “Lion King” τον περασμένο Ιούλιο. Τότε ο Χάρι εθεάθει να ψυθιρίζει στον Ίγκερ, εκθειάζοντας τα ταλέντα της συζύγου του.

Όσο για την αμοιβή της Μέγκαν Μαρκλ το ποσό παραμένει άγνωστο, ωστόσο αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι η ίδια δεν θα εισπράξει τίποτα και θα δώσει όλα τα χρήματα για στον οργανισμο άγριας ζωής Elephants Without Borders.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου