Βαρύ πένθος για γνωστή ηθοποιό της ταινίας Transformers: «Ο κορονοϊός πήρε τον πατέρα μου»

Τελευταία ενημέρωση: 2020-03-23, 21:31:02
Βαρύ πένθος για γνωστή ηθοποιό της ταινίας Transformers: «Ο κορονοϊός πήρε τον πατέρα μου»

Συγκλονισμένη από τον θάνατο του πατέρα της είναι η γνωστή ηθοποιός Σοφία Μάιλς, η οποία υποδύθηκε την «Ντάρσυ» στην ταινία «Transformers: Age of Extinction»

Όπως αποκάλυψε η Sophia Myles (Σοφία Μάιλς) με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter ότι ο πατέρας της πέθανε από κορονοϊό. Η Βρετανή ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις ταινίες «Underworld» (2003) και «Tristan & Isolde», ενώ υποδύθηκε την «Ντάρσυ» στην ταινία «Transformers: Age of Extinction».

«Αναπαύσου εν ειρήνη Πίτερ Μάιλς. Ο αγαπημένος μου πατέρας πέθανε πριν από μερικές ώρες. Ηταν ο κορονοϊός που τελικά τον πήρε», έγραψε η 40χρονη ηθοποιός. 

«Χθες πήγα ένα ταξίδι να δω τον πατέρα μου» έγραψε σε προηγούμενη ανάρτησή της στο Twitter. «Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα του κορονοϊού» ήταν το μήνυμα που θέλησε να δώσει για τη σοβαρότητα της κατάστασης και την προσωπική της απώλεια. 

Στη φωτογραφία ο πατέρας της βρίσκεται στο νοσοκομείο, φορώντας μάσκα οξυγόνου και εκείνη να στέκεται στο πλευρό του με γάντια και μάσκα. Ο πατέρας της ηθοποιού είχε Πάρκινσον και αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας. 

[ethnos.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
8
=