LIFE STYLE

Aυτή είναι η αντικαταστάτρια της Έλενας Χριστοπούλου στο GNTM

aυτή-είναι-η-αντικαταστάτρια-της-έλενα-193311

Τέλος στα ερωτηματικά αν η Έλενα Χριστοπούλου θα ξαναγυρίσει στη θέση της στο GNTM μετά την απόφασή της να αναλάβει τη θέση της στο My Style Rocks.

Η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε ότι η coach έχασε τη θέση της και δεν θα ξαναγυρίσει πίσω στο GNTM.

Μάλιστα, έχουν ήδη βρει μάλλον την αντικαταστάτριά της, σύμφωνα με όσα είπαν στο Πρωινό.

Όπως ανέφερε η Σκορδά, υπάρχει ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά με την παραγωγή του Star για να πάρει τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου.

Το όνομά της είναι Χρυσάνθη Θωμάτου και είναι μια στιλίστρια πολύ γνωστή στον χώρο, η οποία έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz.

Μάλιστα, τόνισαν ότι έχει εντελώς διαφορετική προσωπικότητα από την Έλενα Χριστοπούλου.

Ποια είναι η Χρυσάνθη Θωμάτου

Η Χρυσάνθη Θωμάτου έχει συνεργαστεί με Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη, Έλλη Κοκκίνου και Τατιάνα Στεφανίδου και γενικά την εμπιστεύονται μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz.

Ξέρει να προσαρμόζει την τάση της εποχής στην προσωπικότητα του καλλιτέχνη, καθώς πιστεύει ότι η επιμέλεια της εικόνας ενός επωνύμου δεν είναι υπόθεση editorial μόδας, αλλά ζήτημα που αναδεικνύει το στυλ του καθενός.

Από Έλληνες σχεδιαστές εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τον Δημήτρη Πέτρου, τους Deux Hommes και τη Φιόρη Ζαφειροπούλου, ενώ προσαρμόζει και το γούστο της ανάλογα με τον άνθρωπο που έχει απέναντι της, επιλέγοντας για το Σάκη D&G και Prada, για την Έλλη Balmain, για την Τατιάνα Max Mara και για την Κάτια DKNY.

Το τέλος της Χριστοπούλου

Όπως όλα δείχνουν, η απόφαση της Έλενας να μπει στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks είναι κάτι που οδηγεί στο κλείσιμο της πόρτας του Star.

“Δεν μπορούμε να δούμε την Έλενα Χριστοπούλου ξανά στο GNTM γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Δεν νομίζω να γίνεται να επιστρέψει, όποιος φεύγει από το STAR δεν επιστρέφει”, είπε η Βίκυ Καγιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου