LIFE STYLE

Κατηγορούν την Ακρίτα ότι κουκούλωσε την υπόθεση του βρέφους

κατηγορούν-την-ακρίτα-ότι-κουκούλωσε-193883

Μέγα θέμα έχει γίνει στα social media η υπόθεση της δήθεν κακοποίησης του βρέφους των Σύρων προσφύγων, μετά την αποκάλυψη οτι η κατηγορία που αρχικά αποδόθηκε στους γονείς για σεξουαλική κακοποίηση…τελικά δεν είχε καμία σχέση με την αλήθεια αφού τα σημάδια της κακοποίησης οφείλονταν στο γεγονός οτι στο μωρό γινόταν θεραπεία με υπόθετα, καθώς έπασχε από σοβαρή ασθένεια.

Τελικά οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι και τώρα απειλούν με μηνύσεις ενώ ο ιατροδικαστής που πρώτος μίλησε για σεξουαλική κακοποίηση δέχεται τα πυρά των συναδέλφων τους και του προισταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που έκανε λόγο για σοβαρό σφάλμα.

Από τους πρώτους που προειδοποίησαν οτι οι πρώτες εντυπώσεις μπορεί να οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα ήταν η Ελενα Ακρίτα. Και τώρα όπως αποκάλυψε η ίδια δέχεται επιθέσεις στο διαδίκτυο οτι κουκούλωσε την υπόθεση…για να μην εκτεθούν οι πρόσφυγες γονείς του μωρού.

Η θεωρία συνωμοσίας είναι πέραν κάθε φαντασίας, έδωσε όμως αφορμή στην Ελενα Ακρίτα να επανέλθει στο θέμα και να απαντήσει σε αυτούς που αποκαλεί κόπρανα της κοινωνίας.

Τι έγραψε η Ελενα Ακρίτα:

«Τα κουκουλώσανε» λένε τώρα οι αμοιβάδες που ευδοκιμούν στα κόπρανα της κοινωνίας. Τα «κουκουλώσανε» με τον Σύριο πατέρα του 11μηνου βρέφους. Κι όπως με ειδοποιούν απ’ το κοντρόλ πίσω από το κουκούλωμα βρίσκομαι εγώ. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει οπαδός ακροδεξιού πολιτικού. Τι γλυκό!
Υ. Γ. Αν θέλετε να τσιμεντώσω κάποιον σε λογικές τιμές ενημερώστε με

Η Ελενα Ακρίτα ήδη προτού βγει το πόρισμα των ιατροδικαστών, είχε προειδοποιήσει οτι το τελικό συμπέρασμα θα διαψεύσει τις πεποιθήσεις για την κακοποίηση:

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου