Το μήνυμα της Αντελίνας Βαρθακούρη μόλις υπέγραψε με τον Alpha

Τελευταία ενημέρωση: 2020-01-30, 12:00:35
Το μήνυμα της Αντελίνας Βαρθακούρη μόλις υπέγραψε με τον Alpha

«O Alpha ενισχύει το κομμάτι της ψυχαγωγίας καλωσορίζοντας την Αντελίνα Βαρθακούρη» σημείωνε η ανακοίνωση του Alpha και η ίδια μετά την υπογραφή της με το κανάλι θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους την εμψύχωσαν στο νέο της βήμα.

Πολλοί πιστεύουν πως η Αντελίνα Βαρθακούρη θα είναι η επόμενη που θα δοκιμαστεί αν όλα τα σενάρια περί τέλους της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με το κανάλι της Κάντζας ισχύουν. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η Αντελίνα Μενεγάκη θα δοκιμαστεί στην καθημερινή παρουσίαση ψυχαγωγικού προγράμματος.

Το «ευχαριστώ» της Αντελίνας

"Πέταξε τα όνειρα σου στο άπειρο σαν χαρταετό...και δεν ξέρεις τι θα φέρουν πίσω... Η αξία της στιγμής, μιας στιγμής βαθιάς συγκίνησης για μένα που σηματοδοτεί την έναρξη καινούργιων και πολύ δημιουργικών πραγμάτων... Η αξία της στιγμής που σας ανήκει ολοκληρωματικά γιατί χωρίς εσάς και χωρίς την αγάπη σας δεν θα βρισκόμουν εδώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου στον @alphatv , στην καινούργια μου οικογένεια που άνοιξε την αγκαλιά της και μ’ εμπιστεύτηκε.

Σηκώνω μανίκια, δουλεύω ασταμάτητα και με πυξίδα πάντα τον σεβασμό και την αλήθεια εύχομαι να φανώ αντάξια της αγάπης και της εμπιστοσύνης σας.

Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά, την οικογένεια μου που πάντα είναι δίπλα μου, τον προστάτη μου Άγιο Εφραίμ που για μένα και την ψυχή μου σημαίνει πάρα πολλά, όλους τους φίλους μου, εσάς που γνωρίζω από κοντά κι εσάς που δεν γνωρίζω αλλά θέλω πολύ να σας γνωρίσω οοοόλους, κάθε site, περιοδικό, εφημερίδα, όλους τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν μαζί μου και με υποδέχτηκαν με μια ζεστή αγκαλιά στον χώρο τους, όλους τους τεχνικούς, το προσωπικό και φυσικά όλο τον @alphatv που απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο με έκαναν όλοι τους να νιώσω ότι είμαι στο σπίτι μου.

Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ οοόλους" έγραψε στο Instagram.

 [thetoc.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=