Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σπύρου Σούλη είναι από τα ωραιότερα [εικόνες]

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-09, 19:32:33
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σπύρου Σούλη είναι από τα ωραιότερα [εικόνες]

Απομένουν πλέον λιγότερες από 20 ημέρες για τα Χριστούγεννα. Πράγμα που σημαίνει ότι όσοι δεν έχουν διασκοσμήσει χριστουγεννιάτικα το χώρο τους... απλά τρέχουν. Ο Σπύρος Σούλης, πάντως, έχει κάποιες τέλειες ιδέες που μπορούμε να κλέψουμε.

Ο Σπύρος Σουλης είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να μας δώσουν συμβουλές για το πώς να στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας ειδικά και να διακοσμήσουμε χριστουγεννιάτικα το σπίτι μας γενικότερα. Φέτος στόλισε ένα υπέροχο παγωμένο δέντρο, στους τόνους του λευκού, φωτεινό, χαρούμενο, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αντάξιο του περσινού του, που ήταν επίσης εξαιρετικό, σε τελείως άλλο στιλ, όμως.

«Ετοιμο και το δέντρο για φέτος! Λευκό, χιονισμένο και παγωμένο, εμπνευσμένο από την Νάρνια και βγαλμένο από τα πιο χιονισμένα χριστουγεννιάτικα παραμύθια! Μεγάλες και μικρές μπάλες σε τόνους λευκούς και ασημένιους, παγωμένα αλεξανδρινά, χιονισμένα φυσικά κουκουνάρια, κλαριά και φτέρες πασπαλισμένα με glitter, πολλά αστέρια και μικρές δόσεις από dusty σιέλ κρυστάλλινα στολίδια. Και του χρόνου!», έγραψε ο Σπύρος Σούλης στο λογαριασμό του στο Instagram ποστάροντας φωτό του δέντρου του.

Ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης από το δέντρο του Σπύρου Σούλη

Το λευκό κυριαρχεί στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σπύρου Σούλη. Ενα δέντρο που φωτίζει το χώρο κυριολεκτικά και μεταφορικά.


Ιδιαίτερη λεπτομέρεια τα σπιτάκια στη βάση του δέντρου. Και στη θεματική προσφέρουν (Νάρνια) και ζεστασιά προσδίδουν και το κενό ανάμεσα στα πρώτα κλαδιά του δέντρου και το πάτωμα καλύπτουν.


Οι ασημένιες φτέρες που εξέχουν από τα κλαδιά του δέντρου και πυκνώνουν προς την κορυφή και χαρίζουν και αποτελούν και μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα που μπορούμε να αντιγράψουμε.

Τα dusty σιέλ στολίδια, όπως είπε και ο ίδιος ο Σπύρος Σούλης δίνουν μια ξεχωριστή νότα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.


Ο αρχιτέκτονας επιμελήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού του μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.


Τα στολίδια που επέλεξε ο Σπύρος Σούλης για το δέντρο του είναι πραγματικά ένα και ένα και ξεχωριστά και οπωσδήποτε συμβάλλουν στο ξεχωριστό αποτέλεσμα.


Φυσικά, για το φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου του ο Σπύρος Σούλης επέλεξε κίτρινα φωτάκια.


Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
4
=