LIFE STYLE

Ατύχημα στην εκπομπή του Σπ. Παπαδόπουλου: Ο Ντάνος πέταξε πιάτο στο κεφάλι του Μπάση

ατύχημα-στην-εκπομπή-του-σπ-παπαδόπου-289215

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό».

Πρωταγωνιστές σε αυτό, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Όπως είπε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, χτες πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για το εορταστικό επεισόδιο των Χριστουγέννων, όπου ανάμεσα στους καλεσμένους του «Στην Υγειά μας», ήταν ο διάσημος τραγουδιστής και ο νικητής του Survivor.

Ατύχημα στην εκπομπή «Στην Υγειά μας» -Τι είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Κι ενώ το κέφι είχε ανάψει για τα καλά, ο γνωστός σε όλους μας ως «Ντάνος», Γιώργος Αγγελόπουλος, πήρε ένα πιάτο για να το σπάσει. Την ώρα όμως που το πέταξε, αυτό χτύπησε τον Δημήτρη Μπάση στο κεφάλι! Ευτυχώς, ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν τραυματίστηκε. Το γύρισμα διακόπηκε για μερικά λεπτά, καθώς προκλήθηκε αναστάτωση και συνεχίστηκε κανονικά λίγη ώρα αργότερα.

«Καταρχάς όλα καλά! Χθες, γυρίστηκε μέχρι τις 4 παρά το εορταστικό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο με καλεσμένους τον Δημήτρη Μπάση, την Γιώτα Νέγκα, τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Φωτεινή Δάρρα. Εκεί πάνω στο κέφι, ξέρετε πως είναι όπως πετάγανε πιάτο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέταξε ένα πιάτο και πέτυχε τον Μπάση. Ο άνθρωπος ζαλίστηκε λίγο, όλα καλά, ξαπόστασε… για λίγο σταμάτησε το γύρισμα…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το ατύχημα που σημειώθηκε στην εκπομπή «Στην Υγειά μας».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου