Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου φοράει φορέματα & δεν τον νοιάζει που τον κοροϊδεύουν

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-20, 20:21:53
Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου φοράει φορέματα & δεν τον νοιάζει που τον κοροϊδεύουν

Η ίδια εξήγησε ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει τώρα είναι να του μάθει να ακολουθεί τον δικό του δρόμο στη ζωή 

Στο πλευρό του 6χρονου γιου της Νόα ο οποίος ορισμένες φορές φοράει φορέματα για να πάει στο σχολείο στάθηκε η μητέρα του Μέγκαν Φοξ.

Όπως αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο Νόα γίνεται αντικείμενο κοροϊδίας από συμμαθητές του όταν εμφανίζεται στο σχολείο με φόρεμα «αλλά τον ίδιο δεν τον νοιάζει».
 
«Του αρέσει να σχεδιάζει, είναι πολύ ταλαντούχος. Του αρέσει πολύ η μόδα και τα φορέματα τα οποία ορισμένες φορές χαίρεται να φοράει. Κι εγώ τον στέλνω σε ένα πολύ φιλελεύθερο σχολείο αλλά ακόμα και εκεί, στην Καλιφόρνια, υπάρχουν αγόρια που του λένε "τα αγόρια δεν φοράνε φορέματα και ροζ χρώματα"».

Περιγράφοντας, δε, μια συζήτηση που είχε με τον γιο της την περασμένη εβδομάδα όταν ο Νόα φόρεσε ξανά φόρεμα, η Μέγκαν Φοξ είπε ότι «γύρισε σπίτι και τον ρώτησα "πώς πήγε το σχολείο; Σου είπαν κάτι οι φίλοι σου;" και τότε αυτός μου απάντησε "υπήρχαν ορισμένα παιδιά που γέλασαν όταν εμφανίστηκα αλλά δεν με νοιάζει, μου αρέσουν πολύ τα φορέματα"».
 
Η ίδια εξήγησε ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει τώρα είναι να του μάθει να ακολουθεί τον δικό του δρόμο στη ζωή λέγοντας ότι «τώρα είμαστε στη φάση στην οποία προσπαθώ να του μάθω να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του ανεξάρτητα του τι λένε οι άλλοι».
 
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
8
=