LIFE STYLE

Κρίσιμες στιγμές για γνωστό τραγουδιστή που νοσηλεύεται σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα

κρίσιμες-στιγμές-για-γνωστό-τραγουδι-370195

Τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του δίνει τους τελευταίους δύο μήνες ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλη Μοσχονάς, και πρώην μέλος της Σπείρα-Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη.

Ο τραγουδιστής κατέρρευσε στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς τον περασμένο Ιούλιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Όμως κατά τη μεταφορά του υπέστη τρία σοβαρά ισχαιμικά επεισόδια, που λίγο έλειψε να του στοιχίσουν την ζωή.

Ο Μοσχονάς έμεινε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου για 20 ημέρες και από τις αρχές Αυγούστου βρίσκεται σε γνωστό Κέντρο Αποκατάστασης της Λάρισας, όπου θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν για αρκετά μεγάλο διάστημα, ακόμη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης με το τσιγγάνικο ταμπεραμέντο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, αργότερα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τον Κώστα Μακεδόνα και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», συνάδελφοί του τραγουδιστές, αλλά και ηθοποιοί απεύθυναν δημόσια έκκληση προς φίλους και γνωστούς για την οικονομική στήριξη της οικογένειας του Βασίλη Μοσχονά (Βασίλη Μεμίσογλου όπως είναι το πραγματικό του όνομα).

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr, με πληροφορίες από την εφημερίδα Espresso

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου