Μεγάλη γκάφα του Λιάγκα - «Συγγνώμη δεν το ήξερα...»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-11, 21:17:46
Μεγάλη γκάφα του Λιάγκα - «Συγγνώμη δεν το ήξερα...»
Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ρώτησε τον Κύπριο ηθοποιό τι κάνει ο πατέρας του, ενώ ο άνθρωπος έχει πεθάνει πριν από έξι χρόνια

Tο μεσημέρι της Τετάρτης (11/9), ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα δραματική σειρά «8 λέξεις»  που προβάλλεται μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ.

 
 
«Τη μητέρα μου την έχασα στα 12 από AIDS και ο πατέρας μου πέθανε πριν από έξι χρόνια. Σε μια εποχή το 1994 που πέθανε η μητέρα μου, που ήταν πολύ κλειστή η κοινωνία. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Σε μια τουριστική περιοχή της Κύπρου. Είχα έναν πατέρα καλλονό που περπατούσε στον δρόμο και έπεφτε ο γυναικείος πληθυσμός. Πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Κατά καιρούς είχαμε εστιατόριο. Τον ιό στην οικογένεια τον έφερε ο μπαμπάς. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε στον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου, ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας» είχε αποκαλύψει ο Ανδρέας Γεωργίου σε παλιότερη συνέντευξή του.
 
Θυμίζουμε πως αντίστοιχο συμβάν είχε γίνει ξανά πριν από τέσσερα χρόνια, όταν η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένη στην εκπομπή τη Χρύσα Ρώπα και την είχε ρωτήσει αν πηγαίνει συχνά στο Παρίσι για να βλέπει την αδερφή της. 
 
 
 
 

 
 
 
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
5
=