Η επιταγή από τη δημοφιλή ελληνική σειρά ...ήταν ακάλυπτη

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-11, 11:30:54
Η επιταγή από τη δημοφιλή ελληνική σειρά ...ήταν ακάλυπτη

"Ετοιμαστήκαμε να φύγουμε και βλέπουμε ότι ο ξενοδόχος είχε κλειδώσει και δεν μας άφηνε να φύγουμε".

 

Η Σάρα Γανωτή μίλησε Στη φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο για τις φορές που έμεινε απλήρωτη μετά από κάποια δουλειά είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση. Η ηθοποιός αποκάλυψε για το σίριαλ Εργαζόμενη Γυναίκα: «Ήταν μεγάλο σοκ! Θυμάμαι ήμουν στη Θεσσαλονίκη και μου τηλεφωνεί κάποια στιγμή κάποιος και μου λέει «υπάρχει ένα πρόβλημα, η επιταγή που μου έδωσες είναι ακάλυπτη». Ψάχναμε να βρούμε τον επιχειρηματία που είχε εξαφανιστεί, ακόμα είναι εξαφανισμένος, δεν υπάρχει».

Τραγελαφικό ήταν το περιστατικό που έζησε η Σάρα Γανωτή κατά τη διάρκεια μια περιοδείας: «Έχω μείνει απλήρωτη και από το θέατρο. Παίξαμε, παίξαμε, παίξαμε, κάναμε μια μικρή περιοδεία και καταλήξαμε να παίξουμε στη Χίο. Κάποια στιγμή, αυτό που «μυρίζαμε»… δεν πληρωνόμασταν, οπότε αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε τι γίνεται. Και λέει ο Γιώργος Λέφας «να δείτε που στο ξενοδοχείο που μένουμε θα μας κρατήσουν εδώ» και όντως αυτό έγινε. Ετοιμαστήκαμε να φύγουμε και βλέπουμε ότι ο ξενοδόχος είχε κλειδώσει και δεν μας άφηνε να φύγουμε».

Όσο για τα χρήματα που έπαιρναν την καλή εποχή της τηλεόρασης, η ηθοποιός εξομολογείται: «Ένας καλοπληρωμένος σεναριογράφος μπορεί να έπαιρνε και παραπάνω από 10,000 ευρώ το επεισόδιο. Έχω πάρει πολύ καλά λεφτά, αλλά όχι αυτό το ποσό».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=