LIFE STYLE

«Nikos – Takis»: Εμφύλιος για την κληρονομιά του οίκου μόδας

nikos-takis-εμφύλιος-για-την-κληρονομιά-του-461882

Εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει στον Οίκο Μόδας «NIKOS – TAKIS» με εξώδικα και δικαστικές διαμάχες. Ο Χάρης Τσιάρας και ο Τάκης Καραμπόζας συνεργάτες επί 30 χρόνια βρέθηκαν στις δικαστικές αίθουσες μετά από την απόφαση του Τάκη να θέλει να λύσει το σύμφωνο συμβίωσης που είχε κάνει με τον Χάρη. Ο Τάκης Καραμπόζας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» για αυτό το θέμα, λέγοντας: «Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να μιλήσω. Ο δικηγόρος μου μπορεί να πει τα πάντα. Είμαι σε μια κατάσταση τώρα που δεν θέλω να μιλήσω σε κανέναν και για τίποτα. Ο οίκος μας ήταν γνωστός από πριν δεν τον έκαναν εγώ γνωστό. Ο οίκος έχει πολύ γερές βάσεις».

Ο Νίκος Τσιμπίλης, ένας εκ των δημιουργών του θρυλικού οίκου μόδας «Nikos Takis», φεύγει από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2010 αφήνοντας πίσω του μια τεράστια περιουσία και μια διαθήκη-«αντίγραφο» στον Τάκη Καραμπόζα, τον συνέταιρό του από την Κοζάνη. Το καλοκαίρι του 2016, ο 81χρονος Τάκης συνάπτει με τον 49χρονο Χάρη σύμφωνο συμβίωσης ως επισφράγισμα της 30χρονης κοινής τους ζωής. Το Δεκέμβριο του 2018, ο Χάρης λαμβάνει από τον Τάκη εξώδικη πρόσκληση για συναινετική λήξη του συμφώνου, υπογεγραμμένη από δικηγόρο της Κοζάνης.

Ο Χάρης σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος επιδίωξε μια επικοινωνία με τον Τάκη. Στις 20 Ιουνίου οι δυο τους βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο Τάκης Καραμπόζας μιλά για παράνομη ιδιοποίηση ποσού 16.800 ευρώ από την προσωπική του κάρτα ανάληψης, ενώ ο Χάρης για σκευωρία εις βάρος του και πλύση εγκεφάλου από τους συγγενείς του για να παραγκωνιστεί από τα θέματα που αφορούν στην περιουσία του Οίκου. Εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται η απόφαση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου