Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει στον Alpha

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-21, 13:26:52
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει στον Alpha

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση. Ο γνωστός παρουσιαστής θα μας καλησπερίζει από την επόμενη σεζόν κάθε μεσημέρι στις 15:00, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Έχοντας δεχτεί πολλές κρούσεις τα τελευταία χρόνια από διάφορα κανάλια, ο ίδιος δεν είχε πει «ναι», καθώς δεν ήταν προτάσεις που τον ενδιέφεραν. Φαίνεται, όμως, πως η πρόταση του Alpha για τη ζώνη 15:00 – 17:00, ήταν αυτή που τον έπεισε κι έτσι ο Φώτης Σεργουλόπουλος από το επόμενο φθινόπωρο θα βρίσκεται και πάλι στις οθόνες μας.

Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του μαγκαζίνο που θα αναλάβει δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Ωστόσο, ακούγεται πως ο νέος τηλεοπτικός ρόλος του παρουσιαστή θα προκαλέσει αίσθηση στο κοινό.Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση.

Σε δήλωση που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο peoplegreece.com και τον Μαρίνο Βυθούλκα, δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη των πραγμάτων. Η συγκεκριμένη συνεργασία ήταν κάτι που ήθελα να κάνω. Γνωρίζω πολλά χρόνια τους ανθρώπους του σταθμού και τους εκτιμώ, καθότι ήμουν και στο παρελθόν στο δυναμικό του Alpha. Αυτό, μου δημιουργεί μια σιγουριά και την ασφάλεια ότι ξεκινάμε με χαρά και όρεξη».

πηγή: zappit 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
6
=