Σε ποιους έχει γράψει η Χρονοπούλου την περιουσία της, ενώ ζει ακόμα

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-30, 16:34:19
Σε ποιους έχει γράψει η Χρονοπούλου την περιουσία της, ενώ ζει ακόμα

Ακόμα κι αν φαίενται παράξενο, η Μαίρη Χρονοπούλου έχει φροντίσει να τακτοποιήσει σύμφωνα με τις επιθυμίες της, το που θα καταλήξουν τα περιουσιακά της στοιχεία όταν φύγει από τη ζωή. Σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό Λοιπόν, ο Μάκης Δελαπόρτας αποκάλυψε τι πρόκειται να συμβεί με τα περιουσιακά στοιχεία της ηθοποιού.

Διαβάστε απόσπασμα:

Διατηρείς φιλική σχέση με τη Μαίρη Χρονοπούλου, για την οποία πρόσφατα μάθαμε ότι έχει μπει σε κάποιο οίκο ευγηρίας, είναι αλήθεια; Έχεις επικοινωνήσει πρόσφατα μαζί της, γνωρίζεις κάτι;

Έχω επαφή με τη Μαίρη και είναι καλά.

 

Πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου και της μουσικής, τον τελευταίο καιρό, φιλοξενούνται σε γηροκομείο και ιδρύματα.

Αν δεν έχουν οικογένεια, δεν με χαλάει, δεν με στεναχωρεί. Όπου αισθάνονται καλά. Αν έχουν οικογένεια, πρέπει να είναι δίπλα τους και να μην καταλήγουν σε κάποιο γηροκομείο. Η Μαίρη είναι πολύ φιλοσοφημένος άνθρωπος, έχει γράψει ήδη όλη την περιουσία της στο Χαμόγελο του Παιδιού, που αυτό δεν το κάνει κανείς εν ζωή, να είναι φιλοξενούμενη στο σπίτι της. Είναι από τις γυναίκες που έχουν μεγαλώσει με ωριμότητα, στωικότητα σκέψης και φιλοσοφίας της ίδιας της ζωής.

thetoc.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
5
=